Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

4 Player Reactor – engagera kompisarna [Speltips]

Postat:
11:26 - 2010-10-18
Skribent:
Pelle
Kommentarer:

4 Player Reactor är precis som namnet antyder ett spel för upp till fyra samtidiga spelare. Spelidén är mycket enkel och går ut på att visa ett påstående som deltagarna i sin tur skall bedöma som sanningsenligt eller falskt. Vid ett sant påstående kommer den spelaren som snabbast tryckt på skärmen att erhålla ett poäng, skulle svaret däremot vara falskt och någon gör en felbedömning och trycker – då subtraheras i stället en poäng.  Det finns fyra svårighetsgrader där den lättaste är mycket lätt och den svåraste nästintill omöjlig samt ett tjog olika frågetyper att välja emellan.

Spelet är som roligast då man engagerat ett gäng kompisar och ger  garanterat upphov till en kul upplevelse. Vill du sedan öva till nästa gång du och vännerna ska spela så finns det ett enspelarsläge där du får spela igenom spelet medan du får information om bl.a. antal feltryckningar och genomsnittlig reaktionstid i millisekunder etc.

httpv://www.youtube.com/watch?v=BQS6ZXAA_lg

Spelet kostar ca 13 kr ( Ca 16,50 ink. svensk moms) och finns tillgänglig på Android Market. Det finns även en gratisvariant av spelet vid namn 2 Player Reactor vilken är begränsad till 2 spelare och saknar 8 av de 20 olika uppgifterna samt träningsläget. Gratisversionen är rolig i sig och jag och mina vänner spelade alltid denna tills dess att betalapplikationer blev tillgängliga i Sverige och jag införskaffade mig den fulla versionen. 4 Player Reactor är för dig som vill ha fler speluppgifter, kunna öva själv och vill kunna spela flera samtidigt.

De både spelen finns självklart att ladda ner från Android Market. Detta kan ske igenom att Söka på ”2 Player Reactor” samt ”4 Player Reactor” eller genom att skanna
eller klicka på endera barcode nedan.

4 Player Reactor (ca 16,50 ink. moms)

2 Player Reactor (Gratis

Mest kommenterat

 1. Hur ofta startar du om din mobil?
 2. Ryktesbilder på Google Pixel 6 och 6 Pro visar originell design
 3. Asus introducerar Zenfone 8 – en liten mobil med hög prestanda
 4. Fler rykten om nätta Asus Zenfone 8
 5. Alarm-appen Timely upphör sista maj
 6. Facebook Messenger blir tredje appen att nå 5 miljarder installationer

Mest läst

 1. Hur ofta startar du om din mobil?
 2. Sonys specialmodell Xperia Pro släpps i Sverige för 24 990 kronor
 3. Ryktesbilder på Google Pixel 6 och 6 Pro visar originell design
 4. Asus introducerar Zenfone 8 – en liten mobil med hög prestanda
 5. Fler tillverkare erbjuder längre uppdateringsperioder
 6. Swedroids fyndtipsfredag (v18)

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur ofta startar du om din mobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om