Acer bekräftar att Liquid släpps i november – i Storbritannien

Postat:
04:57 - 2009-11-18
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
355

acer_liquid_android_snapdragon_smartphone

Acers första androidtelefon är en enhet som vi vet att väldigt många går och är sugna på, då den är en av de allra första androidlurarna med ”andra generationens” hårdvara. Detta regimskifte vad gäller hårdvaran avspeglar sig kanske främst i form av en ny typ av processor som är mångfalt mycket snabbare, vilket borgar för en ännu rappare androidupplevelse, samt en större skärm och betydligt högre upplösning än vad vi hittills har sett på marknaden.

Liquid, eller A1 som den även heter, har sedan en tid tillbaka ryktats släppas nu i november månad, och nu har alltså Acer – enligt Clove Blog vilka även säljer telefonen – bekräftat att så är fallet.

Telefonen kommer i första skedet lanseras i Storbritannien i slutet av november till det nästan misstänkt låga priset 328.90 brittiska pund, motsvarande 3800 kronor – vilket även inkluderar brittisk moms (15%). Innan vi får denna prisnivå bekräftad så känns det som att man bör ta detta med ett par nypor salt — när något verkar vara för bra för att vara sant så är det i regel det också. Men visst vore det läckert om det visar sig stämma?

För de mer äventyrliga av er så kanske det kan vara av intresse att ovan nämnda återförsäljare, Clove, även levererar till Sverige, och då landar priset inklusive moms och frakt på förnämt låga 4050 kronor. Den perfekta julklappen till sig själv, månne?
 

Clove Blog via SlashGear. Tipstack till Wasabi.