Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Acer Liquid – bilder på mjukvaran

Postat:
13:35 - 2009-10-16
Skribent:
Eric N
Kommentarer:

acer-home-screen

Den italienska bloggen HDBlog.it har publicerat en mängd bilder på mjukvaran som följer med Acer Liquid, vad som är unikt med dessa bilder är att man fått tag i en telefon som kör Acers egenutvecklade Android-version framför standardversionen från Google vilka andra demoexemplar dragits med.

Mjukvaran bjuder på en trevlig nyhet, nämligen möjligheten att se en förhandsvy av applikationer som för närvarande är igång, se den högra bilden ovan för exempel på hur detta kan se ut. För att komma åt denna vy klickar man på  ”acer-knappen” bredvid ”application drawer” . Vidare har man liksom många andra tillverkare lagt in stöd för sociala nätverk i form av en Facebook-integration med kontaktlistan, dessutom har kameramjukvaran också fått en uppfräschning och inkluderar numera en kompass. HDBblog.it understrycker att detta inte är den slutgiltiga versionen av mjukvaran och fler uppdateringar är att vänta, produktionsexemplaren kommer med andra ord att förmodligen bjuda på fler nyheter.

acer-a1-1

I hårdvaruväg har man på Acer byggt in lite snyggare LED:ar på ovansidan, dels en meddelandeindikator och dels en batteriindikator. Man verkar dock osäker kring huruvida telefonen kommer att ticka på i 1GHz eller i 768MHz, det går förmodligen att justera detta genom mjukvaran och kommer att bestämmas av Acer utifrån hur batteritiden påverkas.

Vi ser det som mycket kul att Acer lägger in stöd för att kunna bläddra bland öppna applikationer genom en förhandsvy, speciellt som detta är en funktion många efterfrågat. Med all säkerhet kommer någon liknande funktionalitet att bäddas in i Googles version av Android vid något tillfälle framöver, men så länge har Acer tagit saken i egna händer.

Genom HDBlog.it via Engadget

Mest kommenterat

 1. Vilket är ditt värsta mobilmissöde?
 2. Allt om OnePlus Nord 2 5G
 3. Designer förklarar varför Google övergav nedre adressfältet i Chrome
 4. OnePlus lanserar trådlösa hörlurarna Buds Pro med aktiv brusreducering
 5. Microsoft Surface Duo 2 släpps i höst med Snapdragon 888 enligt rykte
 6. OnePlus kommer göra batteri-optimeringen valfri

Mest läst

 1. OnePlus lanserar trådlösa hörlurarna Buds Pro med aktiv brusreducering
 2. Google berättar vilka smartklockor som får Wear OS 3
 3. Samsung släpper webbapp som återskapar deras mobilgränssnitt
 4. Allt om OnePlus Nord 2 5G
 5. Designer förklarar varför Google övergav nedre adressfältet i Chrome
 6. TeslaCoil släpper beta av Nova Launcher 7 i Play Store

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur mycket bryr du dig om smartklockor idag?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om