Alla androidtelefoner på den amerikanska marknaden får 2.1-uppdatering? [Rykte]

Postat:
00:15 - 2010-02-28
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
48

Enligt den amerikanska androidsajten Android and Me så kommer alla androidtelefoner på den amerikanska marknaden få Android 2.1-uppdateringen förr eller senare. Detta inkluderar ett antal telefoner som vi finner även på den europeiska marknaden, som Hero (även känd som Droid Eris i USA), Magic (myTouch i USA) och den gamla trotjänaren Dream (G1 i USA).

Av hårdvaruskäl kommer emellertid inte alla tillgängliga features i Android 2.1 vara aktiverade, som exempelvis Live Wallpapers och 3D-effekten vid skrollning i applikationslistan, men detta till trots så är detta strålande nyheter – om nu ryktet visar sig vara sant.

Huruvida dessa ryktade uppdateringar även kommer nå oss européer är inte känt, men en gissning är att Vodafone och T-Mobile här i Europa kommer pumpa ut uppdateringarna ungefär samtidigt som sina motsvarigheter i staterna. Läget är som vanligt mer oklart vad gäller våra tillverkarbrandade telefoner som inte har fördelen av att få uppdateringar via sina operatörer. Exempel på dessa är den svenska Magicen, HTC Tattoo och Samsungs Galaxy.
 

Via Android and Me.