Alla verkar släppa smartklockor i år – hur pass intresserad är du? [Undersökning]

Postat:
12:58 - 2013-03-24
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
76

Smartklockor är förstås inget nytt påhitt men 2013 kan bli året då de avancerade klockorna för första gången blir en mainstreamprodukt. Samsung arbetar uttryckligen på en smartklocka och Apple, Google och numera även LG sägs släppa smartklockor senare i år, även om de inte tillkännagivit något.

Dessa klockor fungerar i regel som smartphonetillbehör. Klockan är uppkopplad trådlöst mot din telefon och på så vis kan du potentiellt se aviseringar, kalenderinlägg, kontakter, uppdateringar från sociala nätverk, läsa mejl, bli påmind om möten, kontrollera musikuppspelning, tala in anteckningar, etcetera. Under löpturen kan klockan tillhandahålla information som exempelvis hastighet och avlägsnad distans.

En Google-klocka skulle dessutom i bästa fall kunna ha Now-integrering, så du får den information du behöver utan att du behöver söka efter den. Nu är vi nyfikna på hur pass stort intresse det finns för den här typen av teknik? Tilltalas du till exempel mer av tanken på en smartklocka än på datoriserade glasögon som Google Glass? Kommer du skaffa en smartklocka i år om design och funktionalitet håller tillräckligt hög nivå? Lämna en röst och kommentarsfältet är fritt i vanlig ordning!

Hur pass intresserad är du av smartklockor?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...