Android Market får en makeover med Donut [Rykten]

Postat:
05:20 - 2009-09-01
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
364

CNET har idag två intressanta skärmdumpar att visa upp från vad som utges vara Android Donut/1.6.

Bilderna kommer från en källa man anser vara trovärdig och som skall ha tillgång till en Motorola Sholes, en lur som ryktas vara först ut med Android Eclair/2.0 vid lanseringen mot slutet av året. Tipsaren menar att bilderna kommer från en Donut-build av Android men att det med största sannolikhet rör sig om en ofärdig sådan, man bör därmed betrakta bilderna med viss skepsis då de inte nödvändigtvis reflekterar den slutgiltiga versionen.

Utifrån bilderna kan vi dra den slutsatsen att man utöver att ha givit Android Market ett välbehövligt ansiktslyft även gjort det smidigt att särskilja mellan betalapplikationer och gratisapplikationer, vidare finner man ett utdrag på apps under varje kategori. Det har även dykt upp en sökknapp i det övre partiet av skärmen, man verkar också ha lagt in en reklambanner för applikationer.

Google verkar inte ligga på latsidan och Donut kan komma att introducera mer än vad vi ursprungligen väntat oss, spännande tider. Vad tror ni mer att Donut kan bjuda på? Till andra rykten vad berör Donut hör svenskt språkstöd/svensk Android Market, inget är än så länge bekräftat dock.

Donut Market

Genom CNET