Androidanvändare: Vad saknar ni som konkurrenterna har? [Undersökning]

Postat:
19:01 - 2012-10-22
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
368

Androidanvändare: Vad saknar ni som konkurrenterna har? [Undersökning]

Det finns tre stora smartphoneplattformar i världen: Android med Google i spetsen, iOS av Apple och Microsofts system Windows Phone. Av dessa tre är Windows Phone för närvarande överlägset minst, men det kan kanske version åtta av operativsystemet råda bot på i viss mån.

Förhållandevis många använder även Symbian men de flesta anser nog att det vore synd att kalla den gamla räven för en modern smartphoneplattform. Kanadensiska BlackBerry-tillverkaren RIM (Research in Motion) har alltid använt sitt egna system. De har en ny plattform på gång med namet BlackBerry 10 som släpps första kvartalet 2013. Det finns även en hel del andra mindre operativsystem för mobiler men de tre stora aktörerna är som sagt Android, iOS och Windows Phone. 

Alla plattformar har naturligtvis sina för- och nackdelar och nu undrar vi om det finns något ni saknar som konkurrerande system erbjuder? Önskar ni att Android hade ett lika unikt, enhetligt och stilrent gränssnitt som Windows Phone eller att det var lika enkelt att använda som iOS? Avundas ni att vissa populära appar släpps först för iOS? Tycker ni andra plattformar har bättre flyt överlag eller saknar ni ingenting? Lämna gärna en kommentar och berätta!