Androidlur med 4-tumsskärm och dubbelkärnig Tegra 2 på väg från LG?

Postat:
14:54 - 2010-11-16
Skribent:
Manny B
Kommentarer:
404

Den sydkoreanska tillverkaren LG har hittills fokuserat all sin energi på budget- och mellanklassmarknaden vad gäller dess androidsatsning och många har frågat sig när de skall ta steget fullt ut och presentera en flaggskeppsmodell. Svaret på den frågan verkar vara strax efter årsskiftet, då ryktet säger att LG:s kommande värsting skall lanseras.

Engadget kan idag presentera bilder på och lite info om vad som sägs vara LG:s androidflaggskepp, och bland specifikationerna ser vi en skärm på 4 tum (kapacitiv och WVGA, gissar vi) en åttamegapixelkamera samt dubbelkärning processor i form av den kraftfulla Tegra 2-plattformen. Vidare kan vi läsa att telefonen skall kunna spela in video i 1080p, har en slot för microSD, microUSB-anslutning, framåtvänd kamera för videosamtal och ett batteri på 1500 mAh.

Då telefonen på bilderna har ”Google™” tryckt på baksidan så torde det handla om en såpass ren androidupplevelse att löpande uppdateringar innebär minimalt med jobb för LG – vilket förstås i teorin innebär kortare väntetid för oss slutanvändare. Hoppa över till Engadget för ett bildgalleri med en handfull bilder.
 

Via Engadget. Tipstack till alla som skickade in detta!