Angry Birds för Android släpps på fredag? – Uppdaterad

Postat:
07:37 - 2010-09-01
Skribent:
| Pelle
Kommentarer:
102

Enligt Droid-Life, som har hart mail-kontakt med utvecklaren Rovio, Kommer det populära mobilspelet Angry Birds släppas i massiv beta på fredag. För att då få tillgång till betan är det enda du behöver göra att registrera dig på deras hemsida, android.angrybirds.com.

Angry Birds är ett av de populäraste spelen någonsin och har vart den bäst säljande applikationen i många olika programbutiker. Rovio, Angry Birds utvecklare gick för ett bra tag sedan ut med att man håller på med en Android-version av spelet. Många Android-ägare har länge väntat på detta spel och nu verkar det som väntan snart är över.

Hi Jeremy,We are going to send out a massive beta test to everyone that signed up to android.angrybirds.com at the end of the week.

Cheers, Matt

[Registrera dig för betan här!]

Uppdatering:

Roivio har meddelat via deras blogg att de kommer lansera betan på fredag precis som tidigare meddelat, men att man nu valt att släppa betan på Android Market. Detta på grund av den stora mängd Android-användare som vill testa betan. Vidare berättar man kommer släppa en beta av ”Angry bird lite”, att det ska vara spelbart på Android-enheter som kör Android 1.5 eller senare och att spelet kommer vara kompatibel med andra generationens Android-enheter. Detta betyder att betan troligen är kompatibel med HTC Hero, Samsung Galaxy och senare släppta telefoner. Svaret på kompatibilitetsfrågan får vi senast på fredag.

Via: Droid-Life och Rovio