Angry Birds-grisarna får eget spel – Bad Piggies

Postat:
20:25 - 2012-09-19
Skribent:
| Marcus N
Kommentarer:
41

Har du vad som krävs för att bygga en farkost och eskortera grisar på ett säkert sätt till målet? I det nya spelet Bad Piggies från utvecklarna bakom Angry Birds gäller det att vara kreativ och ha lite koll på fysik för att lyckas.

Rovios fågelkastarspel Angry Birds blev en dundersuccé och grundversionen har laddats ned över 100 miljoner gånger. Det har till och med snackats om att Rovio som företag är mer värt än det stora amerikanska spelföretaget EA. Det finns alltså ingen tvivel om att bolaget har press på sig att leverera ännu en succé.

Vad går då spelet ut på egentligen? Ovan finns det en trailer att beskåda och har man spelat Angry Birds känner man verkligen igen sig när det gäller grafiken och menyerna. I likhet med Angry Birds bygger spelet mycket på fysik och det gäller att hålla tungan rätt i mun när man sakta transporterar sin gris till rätt punkt. Spelet lanseras på Google Play den 27 september och kommer troligtvis att finnas i både en gratisversion med annonser och en betalversion utan annonser.

Vad tror ni? Tror ni att Rovio har gjort det igen eller kommer spelet att snabbt falla i glömska? Kommentarsfältet är öppet för era tankar och teorier!

Tack till Simitus som tipsat!

Genom Bad Piggies

Processor: 1,5GHz dual-core
Plattform: Qualc. MSM8260
RAM: 1GB
Skärm: 4,3" / HD / 342PPI
Skärmtyp: LCD
Kamera: 12MP