Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Apple presenterar trådlösa hörlurarna AirPods Pro [Konkurrensen]

Postat:
11:07 - 2019-10-29
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Apple har introducerat de brusreducerande trådlösa hörlurarna AirPods Pro. De har en prislapp på 3190 kronor i Sverige och de blir tillgängliga här första veckan i november.
Inbyggda mikrofoner används för att analysera externt ljud som sedan reduceras genom vad Apple kallar för ett ”anti-brus”. Brusreduceringen justeras i upp till 200 gånger per sekund. AirPods Pro laddas i ett tillhörande fodral, vilket stödjer trådlös laddning via Qi-standarden. Så fort fodralet öppnas och användaren trycker på en knapp ansluts hörlurarna till kompatibla enheter i närheten.

Något Apple kallar ”Adaptive EQ” justerar botten- och mellanregistren för att passa formen för användarens öra. Apple utlovar en rik bas ned till 20Hz. Det går att aktivera ett läge som gör att användare hör både omgivande ljud och vad som spelas upp i hörlurarna, något som även ska göra att ens egna röst inte förvrängs och låter naturlig.

Toppen av hörlurarna är flexibel och går att byta ut i storlekarna liten, medium och stor. AirPods Pro har stöd för röstkommandon via Siri och ska kunna spela upp ljud i 4,5 timmar på en laddning. Om hörlurarna laddas i fodralet mellan varven ska den totala batteritiden kunna nå 24 timmar. Apple skriver att AirPods Pro kräver Apple-enheter men tidigare AirPods går även att använda med Android.

Google presenterade en ny upplaga av sin motsvarighet, Pixel Buds, under sitt hårdvaruevenemang i mitten av månaden. Pixel Buds 2 släpps dock först nästa år. Andra konkurrerande hörlurar är Samsung Galaxy Buds och Microsoft Surface Buds.

Mest kommenterat

 1. Skärmdumpar visar Windows 11 [Off topic]
 2. Rykte: Samsung Galaxy S22 och Galaxy S22 Plus har plastbakstycken
 3. Microsoft slutar stödja Windows 10 hösten 2025 [Off topic]
 4. Så här kan du förbättra integriteten för ditt Google-konto
 5. Nya designen för ”mina appar” i Play Store nu allmänt tillgänglig
 6. Apple Music för Android får stöd för förlustfri uppspelning

Mest läst

 1. Betalar du för mer Google-lagring?
 2. Rykte: Samsung Galaxy S22 och Galaxy S22 Plus har plastbakstycken
 3. Skärmdumpar visar Windows 11
 4. OnePlus introducerar Nord CE 5G – släpps 21 juni
 5. Så här mycket inverkar Xiaomis 200W-laddning på batteriets livslängd
 6. Så här kan du förbättra integriteten för ditt Google-konto

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Betalar du för mer Google-lagring?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om