Asus Eee Pad Transformer 3G i produktion, lanseras under februari månad [Notis]

Postat:
11:30 - 2012-02-01
Skribent:
Henrik
Kommentarer:
36


När Asus välkända surfplatta Transformer Prime utannonserades fick vi veta att enheten skulle marknadsföras tillsammans med den ursprungliga Transformer-enheten som en premium-modell. Därför är det inte förvånande att Asus nu har berättat att Eee Pad Transformer 3G är på gång, och att den ska vara redo att släppas senare under månaden.

3G-funktionaliteten har länge varit efterfrågad, vilket inte minst har märkts här på Swedroid. Den enda enheten som har utannonserats med funktionen är 16GB-versionen, och Prime är alltså inte inkluderad i 3G-lanseringen. Om Prime med 3G dyker upp saknar vi fortfarande information om, men man kan ju alltid hoppas. Utöver 3G är enheten oförändrad rent hårdvarumässigt.

Asus planerar att smyga ut enheten när den väl är färdig för leverans, så något fast datum går inte att få tag på. Vad som däremot är klart är att den dyker upp så fort som möjligt, och enheterna är under produktion. Riktpriset ligger på 4799 kronor utan docka och enhetens fulla namn är Eee Pad Transformer TF101G.

Vad sägs, är avsaknaden av 3G någonting som hittills har hållit er borta från Asus Transformer-serie, och är det något ni tänkte slå till på när den väl släpps?

Genom ASUS

Lägsta pris på ASUS Transformer Prime 32GB Wi-Fi på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Asus Transformer 16GB på Prisjakt just nu: