ASUS Eee Pad Transformer blir uppdaterad till Honeycomb 3.2 senare idag

Postat:
09:56 - 2011-07-28
Skribent:
| Henrik
Kommentarer:
34
ASUS kör hårt utmed uppdateringar till deras enheter från första början, något som inte minst märks nu när man via Twitter har utannonserat att 3.2, den senaste versionen av Honeycomb, landar i Transformer-plattor världen över så snart som idag.

Tre stora nyheter ingår i 3.2, varav två är intressanta för Transformer-ägare. Den första är en ny kompatibilitetsfunktion som gör applikationer anpassade för telefoner mer användbara på tablet-enheter, då de visas på ett bättre sätt. Den andra stora funktionen är att applikationer nu kan ladda in mediafiler som ligger lagrade på minneskort.

Då tiden utannonserades under kvällen igår svensk tid adresserat som ”imorgon” borde tiden tas med en nypa salt. Troligtvis dyker uppdateringen upp emot kvällen på den här sidan Atlanten, men att kolla under dagen skadar givetvis inte. För att kolla efter uppdateringar manuellt går man via ’Settings’ > ’About Tablet’ > ’System Update’ > ’Check Update’.
 
Att ASUS satsar på uppdateringar känns mycket lovande, och jag tror inte att ni som äger Transformer-plattan känner något annat än detsamma. Hur efterlängtad skulle ni säga att just den här uppdateringen är?
 
Tipstack till Kalle
 
 
Uppdatering: Det verkar som att 3.2 dröjer ett par dagar extra för oss trots allt, mer info kan hittas här. Tack till Djhg2000 för trådtipset i kommentarerna! 
 
Lägsta pris på Motorola Xoom 32GB (WiFi) på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Asus Transformer 32GB på Prisjakt just nu: