ASUS teasar ny Transformer-platta [Notis]

Postat:
18:18 - 2011-10-19
Skribent:
| Henrik
Kommentarer:
20

Som om dagens utannonseraden inte vore nog passar ASUS på med att teasa deras kommande tablet-uppföljare som enligt deras twitterkonto går under namnet Transformer 2, vilket passar bra in med tidigare rykten om uppföljaren av deras populära Android-tablet. Inte mycket avslöjas förutom en del smygtittar på designen, men det går att urskilja en hel del ändå.

Videon som dök upp på ASUS twitterkonto och facebooksida teasar enhetens utseende utan att avslöja någon som helst datum för ett ordentligt avslöjande, men längs med videon kan man märka av en hel del detaljer som skiljer sig från föregångaren som är värda att notera.

Bland annat märker vi av en LED-blixt på baksidan av enheten bredvid kameran, tangentbordet verkar ha fått sig en ny design och framför allt verkar enheten vara otroligt tunn. Enheten i sig verkar också ha fått en ny design, men det går inte att konstatera mycket från det lilla vi får se av den biten.

Om tidigare rykten överensstämmer kan det här mycket väl vara den första enheten som får ta del av Nvidias nya ’Kal-El’-plattform, och vi rapporterade för ett par dagar sen att enheten kan släppas i början av november med dessa sortens specifikationer. Skulle detta stämma borde vi alltså få se mer av den snart, vilket inte skulle vara helt fel. Vi vet åtminstone att saker och ting händer borta hos ASUS.

Tack till alla som tipsade!

Genom ASUS på Twitter

Lägsta pris på Asus Transformer 16GB på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Asus Eee Pad Slider SL101 32GB på Prisjakt just nu: