Även Swype får stor uppdatering – här är nyheterna

Postat:
16:28 - 2013-11-06
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
29

I vad som sannolikt är ett lustigt sammanträffande har även en av SwiftKeys största konkurrenter i Play Store släppt en rejäl uppdatering idag. Nuance har nämligen uppdaterat Swype till version 1.6.2 och listan med nyheter är lång. Först och främst kan användare av Swype nu ha två språk aktiva samtidigt, precis som i SwiftKey. Tangentbordet avgör automatiskt vilket språk du skriver på för tillfället.

Tangentbordet bjuder numera på särskilda layouter som gör det enklare att skriva med phablets (gigantiska mobiler). Swype förutser interpunktion, har kombinerat menyer för enklare inmatning av tecken och innehåller numera en gest för sökning.

Användare kan efter uppdateringen justera tiden för långtryck, hur länge vibrationer ska vara, tangentbordets höjd, layout, samt fontstorleken för ordförslagen. Sist men inte minst har tangentbordet fått ett nytt minimalistiskt tema (”Blackbird”). Till skillnad mot SwiftKey tycks Nuance lägga vikt vid det estetiska. Uppdateringen går att tanka hem från Play Store i vanlig ordning och de som vill kan lägga beslag på Swype för 26kr.

swype-tangentbord-uppdatering-1swiftkey-tema