Bästa Twitter-appen för Android är..? [Undersökning]

Postat:
12:52 - 2012-05-22
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
36

Många förstår inte vitsen med Twitter – ett av världens tre största sociala nätverk. Det gjorde inte jag heller då jag kollade upp tjänsten 2007. När jag läste devisen ”berätta vad du gör med 140 tecken” kände jag att det var något jag inte hade någon som helst lust med och skapade inte ens ett konto.

Något år senare insåg jag dock att Twitter kan vara en förträfflig nyhetskälla. I stort sett alla bloggar har ett Twitter-flöde (däribland Swedroid och Androidenheter.se) som gör att man lätt kan se rubriker och sedan läsa det som väcker ens nyfikenhet.

Det finns även åtskilligt med intressanta personer att följa som faktiskt har vettiga och fascinerande saker att säga. Som androidintresserad kan man till exempel följa Google-anställda, androidingenjörer, apputvecklare och ROM-kockar. Många kommunicerar även med vänner genom Twitter, som ett slags gratis SMS.

För de som vill använda Twitter direkt från sin androidmobil finns det gott om alternativ. Alternativen är rentav så många att det kan vara svårt att veta vilken av apparna man ska välja. Vilken Twitter-app tycker Swedroids läsare är allra bäst just nu? Det ska vi nu försöka ta reda på i undersökningen nedan.

Vilken är den bästa Twitter-appen för Android?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...