Beats tillkännager trådlösa hörlurarna Fit Pro

Postat:
10:47 - 2021-11-02
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
5

Beats har introducerat ett par nya true wireless-hörlurar med aktiv brusreducering, i form av Fit Pro. Hörlurarna säljs i färgerna svart, vit, grå och ljuslila.

Apple förvärvade Beats sommaren 2014 men till skillnad mot Apples egna hörlurar stödjer Beats Android, med plattformsspecifika optimeringar och en tillhörande app. Med brusreduceringen påslagen ska hörlurarna kunna hålla igång sex timmar på en laddning.

Om hörlurarna emellanåt sätts i fodralet och därmed laddas, blir den sammanlagda batteritiden upp till 24 timmar. Fem minuters laddning av fodralet ska kunna ge upp till en timmas uppspelning. Fodralet laddas med en USB-C till USB-C-kabel.

Hörlurarna stödjer ”spatial audio” och har utrustats med Apples H1-chipp. Likt flera andra trådlösa hörlurar har Fit Pro ett läge som tillfälligt släpper in externt ljud, så att det exempelvis går att prata med någon i omgivningen utan att ta av hörlurarna. Ljudet anpassas efter användarens öronform.

Fit Pro är IPX4-klassade och ska kunna hantera svett och regn. Hörlurarnas ”vingar” är flexibla och är tänkta att göra så att hörlurarna sitter bekvämt och inte ramlar ut. Beats säljer sina produkter i Sverige men vi ser i skrivande stund inte Fit Pro på företagets svenska sajt. Priset i USA ligger på 200 dollar.