Beta-testa iZettle till HTC, Sony, LG och Motorola

Postat:
09:00 - 2012-10-04
Skribent:
| Jonas H
Kommentarer:
67

Det svenska företaget iZettle släppte i augusti sin tjänst för Android. Då var det i samarbete med Samsung och appen har hittills bara fungerat med några av samma företags telefoner. Nu är iZettle redo att dra igång sitt testande för flera andra modeller och nu vänder de sig till er, Swedroids läsare.

Tjänsten som iZettle tillhandahåller är möjlighet till mobila kortbetalningar med hjälp av telefoner. Genom företagets kortläsare –  som kopplas in i hörlursuttaget – kan användare ta kortbetalningar från bland annat Visa- och Mastercard-kort. Är du sugen på att testa tjänsten? Klicka dig vidare och läs resten av inlägget!

Uppdaterat 10 oktober: Alla platser för testet är nu tagna, tack för visat intresse!

I beta-testet kommer 20 personer få delta, dessa får var sin kortläsare och kommer ha kontakt med företagets utvecklare i en veckas tid.  De kraven som ställs är att man har en av telefonerna i listan nedan, att man är folkbokförd i Sverige och har fyllt 18 år, dessutom måste privatpersoner ha ett konto på Facebook. Anmäl dig genom att skriva ett mail till [email protected], kom ihåg att skriva vilken telefon du har och vill testa tjänsten på.

De 20 personer som får vara med i testet kommer bli kontaktade av iZettle för vidare instruktioner om kortläsare, installation osv. Det kommer inte kosta testarna något att delta, då en kupong för transaktionskostnader medföljer.
Finns det någon telefonmodell ni anser skulle vara med i testet? Har ni testar Android-versionen redan, hur tycker ni den fungerar? Izettle kommer att läsa alla kommentarer och även försöka besvara alla som har med betatestet att göra, så passa på!


Tillagt: Även Samsung Galaxy Note 2 kommer vara med i testet.

Uppdaterat 10 oktober: Alla platser för testet är nu tagna, tack för visat intresse!