Bilder och video föreställandes Nexus 5? [Rykten]

Förproduktionsex på vift i samband med krogrunda

Postat:
00:16 - 2013-09-17
Skribent:
| Eric N
Kommentarer:
83

Bloggen 9to5google har publicerat dels bilder och dels en video på vad som uppges vara ett förproduktionsexemplar av Nexus 5 med Android 4.4/KitKat installerat. Källan till bilderna påstår sig ha sett en Google-anställd lämna telefonen på laddning i en bar och tog bevisligen tillfälle i akt för att dokumentera en kortare bekantskap med Nexus-efterföljaren.

Bilderna illustrerar klart och tydligt hur telefonen eller i varje fall förproduktionsexemplaren ser ut bakifrån. Ytan på bakstycket påminner desto mer om den allra första Nexus-telefonen – Nexus One – framför Nexus S, Galaxy Nexus eller Nexus 4. Telefonen verkar också vara utrustad med en i sammanhanget större kameralins än vad som är vanligt. LG:s logotyp framgår förstås också tydligt av bilden att döma.

Framifrån ser telefonen ut som föregångaren med undantag för högtalaren som fått en annorlunda form och kameran som flyttat från höger till vänster sida av telefonen. Av/på-knappen verkar ha samma position som tidigare och detsamma verkar gälla volymknappen.


Videon visar i någon sekund en bit av uppstartsanimationen och därefter låsskärmen för vad källan uppger vara Android 4.4/KitKat. Vi noterar att ikonerna i statusfältet är vita framför turkos som tidigare vilket kan tyda på ett lite annorlunda färgschema i nästa Android-version.