Bilder på Samsungs officiella Galaxy S3-tillbehör

Postat:
12:37 - 2012-05-13
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
53


Samsung satsar stort på sitt nya mobilflaggskepp Galaxy S3 och har producerat en rad officiella tillbehör till enheten. Bland tillbehören finner vi pekpennan ”C Pen”, ett särskilt fodral som fungerar som både skärmskydd och batterilucka, en hållare vilken även kan användas som laddare samt ”WiFi Display Hub”.

Pekpennan ser ut att vara betydligt grövre än Galaxy Notes motsvarighet ”S Pen” men mjukvarufunktionerna de erbjuder lär i övrigt vara snarlika. Hållaren fungerar både som stöd och batteriladdare och ”WiFi Display Hub” är till för att visa innehållet på Galaxy S3s skärm på större skärmar i hemmet.

Det officiella fodralet fungerar som tidigare nämnts både som skärmskydd och batterilucka. Den ersätter nämligen den tidigare luckan men lägger till finessen att ett skydd kan vikas över skärmen och på så vis hindra att repor uppstår.

Vad som saknas från listan av officiella tillbehör är den trådlösa laddaren. Den har nämligen blivit försenad och sägs kunna landa i butiker så sent som fyra månader efter att Galaxy S3 har släppts. Vad tror ni om Samsungs tillbehör för S3:an?

Processor: 1,4GHz quad-core
Plattform: Exynos 4 Quad
RAM: 1GB
Skärm: 4,8" / HD / 306PPI
Skärmtyp: Super AMOLED
Kamera: 8MP

Genom Slashgear