Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Blandade skärmdumpar från Lollipop och Googles nya appar

Postat:
13:35 - 2014-10-27
Skribent:
Swedroid-redaktionen
Kommentarer:
I samband med att nya Nexus-enheterna och Android 5.0 landar i början av november tycks Google släppa större uppdateringar av sina egna appar. De nya apparna har anpassats för Lollipop och dess nya designspråk kallat ”Material Design”.
Vi har lagt in en ROM på Nexus 4 som baseras på mjukvaran för kommande Motorola Nexus 6. De blandade skärmdumparna nedan visar dels nya designen för några av Googles Androidapplikationer och dels själva Android 5.0.

En av de appar som erhållit mest omsorg är kalenderappen vilken dels fått en ansiktslyftning och dels praktiska nya finesser. Kalendern visar bland annat bilder för årets alla månader (bilden högst upp är en av dem). Google har även skapat en ny SMS-app för de som inte vill använda Hangouts. Vi återkommer när nya apparna är live i Google Play.

ny-design-googles-appar-lollipop29ny-design-googles-appar-lollipop28 ny-design-googles-appar-lollipop27 ny-design-googles-appar-lollipop25 ny-design-googles-appar-lollipop24 ny-design-googles-appar-lollipop23 ny-design-googles-appar-lollipop22 ny-design-googles-appar-lollipop21 ny-design-googles-appar-lollipop20ny-design-googles-appar-lollipop17 ny-design-googles-appar-lollipop16 ny-design-googles-appar-lollipop15 ny-design-googles-appar-lollipop14 ny-design-googles-appar-lollipop13 ny-design-googles-appar-lollipop12 ny-design-googles-appar-lollipop11 ny-design-googles-appar-lollipop10 ny-design-googles-appar-lollipop9 ny-design-googles-appar-lollipop8ny-design-googles-appar-lollipop6 ny-design-googles-appar-lollipop5 ny-design-googles-appar-lollipop4 ny-design-googles-appar-lollipop3 ny-design-googles-appar-lollipop2 ny-design-googles-appar-lollipop1

Mest kommenterat

 1. OnePlus har börjat förinstallera bakgrundstjänster från Facebook
 2. Använder du Androids nya gestnavigering?
 3. Apple förbjuder spelströmningstjänster från Google och Microsoft, kommer inte till IOS
 4. Huawei får snart slut på chipp på grund av USA:s svartlistning
 5. Första intrycken: Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra
 6. Samsung utlovar tre generationers uppdateringar till nya Androidversioner

Mest läst

 1. Apple förbjuder spelströmningstjänster från Google och Microsoft, kommer inte till IOS
 2. OnePlus har börjat förinstallera bakgrundstjänster från Facebook
 3. Här är smartklockan Samsung Galaxy Watch 3
 4. Samsung utlovar tre generationers uppdateringar till nya Androidversioner
 5. Första intrycken: Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra
 6. Test: Motorola Moto G 5G Plus

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du gestnavigeringen i Android 10?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om