Box.net erbjuder 50GB gratis molnutrymme till ägare av LG- och Sony Ericsson-enheter [Notis]

Postat:
17:22 - 2011-12-01
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
48

Box.net erbjuder 50GB gratis molnutrymme till ägare av LG- och Sony Ericsson-enheter [Notis]

De som äger en Xperia-enhet eller en Android från LG kan nu få 50GB gratis lagringsutrymme på nätet av Box.net. Erbjudandet ska gälla livet ut och allt man behöver göra för att få de femtio gratis gigabyten är att logga in på sitt Box.net-konto med sin Android innan den 31:a december 2012.

Det går naturligtvis att hämta och redigera filerna man lagrat i det så kallade molnet från vilket enhet som helst. Sony Ericsson nämner inget om att erbjudandet är specifikt för en viss region, så vi tar för givet att alla världen över som har en Xperia-enhet eller en LG-android ska kunna få sina 50GB onlineutrymme.

Vill man skapa ett Box.net-konto kan man lustigt nog göra det från adressen Box.com. Enligt företaget är tjänsten online 99,9% av tiden och de använder sig utav SSL-kryptering och inställbara tillåtelser.

Uppdatering: Sony Ericsson förhastade sig och har publicerat ett förtydligande. Erbjudandet har inte börjat gälla än för Xperia-enheter men tillverkaren berättar att ett avtal med Box.net snart kommer att färdigställas.

Tipstack till Johan! Genom Engadget

Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia arc s på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på Sony Ericsson Xperia ray på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på LG Optimus 3D på Prisjakt just nu: