Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Buggar i Android 4.4 KitKat för LG G2?

Postat:
17:49 - 2014-03-29
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Vissa LG G2-användare har drabbats av små buggar och problem efter gårdagens uppdatering till KitKat, som tyvärr inte verkar vara lika stabilt för alla som den Android 4.2.2-baserade mjukvaran. Förhoppningsvis är det dock bara en minoritet som drabbats. Det ena av redaktionens G2-exemplar uppför sig felfritt, medan den andra enheten börjat spöka efter KitKat, trots att fabriksåterställning genomfördes både innan och efter uppdateringen.
Processen Google Apps kraschar exempelvis varje gång telefonen startas, som det rapporterats om i kommentarsfältet (Uppdatering: Tycks vara relaterat till SwiftKey). Problemexemplaret blev även plötsligt väldigt varmt efter uppdateringen, medan skärmen var släckt och ingen data laddades hem.

En titt i batterihistoriken avslöjade att SoundHound stått för cirka 30 % av energiförbrukningen. Förvisso en tredjepartsapp och det kan röra sig om en enskild märklig avvikelse, men SoundHounds energislukning inträffade aldrig innan uppdateringen.

Vanligaste buggen tycks vara brus i vänstra kanalen vid lyssning i hörlurar. Andra rapporterar att Bluetooth emellanåt kopplar ner av sig själv. Vissa av buggarna kan bero på misstag i själva KitKat och därmed halvt ligga bortom LGs kontroll. För de alla flesta verkar dessutom KitKat flyta ypperligt på G2.

En fråga till alla G2-ägare: Hur fungerar er enhet efter uppdateringen till Android 4.4? Är mjukvaran mer stabil än tidigare eller har ni träffat på några av problemen ovan?

Mest kommenterat

 1. Skärmdumpar visar Windows 11 [Off topic]
 2. Rykte: Samsung Galaxy S22 och Galaxy S22 Plus har plastbakstycken
 3. Microsoft slutar stödja Windows 10 hösten 2025 [Off topic]
 4. Så här kan du förbättra integriteten för ditt Google-konto
 5. Vilket system kör din surfplatta?
 6. Nya designen för ”mina appar” i Play Store nu allmänt tillgänglig

Mest läst

 1. Betalar du för mer Google-lagring?
 2. Rykte: Samsung Galaxy S22 och Galaxy S22 Plus har plastbakstycken
 3. Skärmdumpar visar Windows 11
 4. Så här kan du förbättra integriteten för ditt Google-konto
 5. Så här mycket inverkar Xiaomis 200W-laddning på batteriets livslängd
 6. Google tillkännager sex nya Androidfunktioner som släpps i sommar

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilket system kör din surfplatta?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om