CyanogenMod till Samsung Galaxy S II – nightly builds tillgängliga

Postat:
20:06 - 2011-07-25
Skribent:
| Henrik
Kommentarer:
23

Tidigare under juni månad kunde vi rapportera om att Samsung som en vänlig gest donerade Samsung Galaxy S II-enheter till CyanogenMod-utvecklare i förhoppningen om att sagda telefon ska ingå i samlingen enheter som stöds av världens mest populära custom-ROM. För fyra dagar sedan släpptes den första av många så kallade ’nightly-versioner’ av CyanogenMod 7.1 för Samsung Galaxy S II, och väntan är alltså över.

Med över 500.000 användare är CyanogenMod världens mest använda custom-ROM, och det var bara en tidsfråga innan Samsung Galaxy S II skulle få ett officiellt stöd. Problemet med ’nightly builds’ är dock att många funktioner brukar saknas samt att buggar ofta syns till. Vill ni vänta på en stabil version lär det däremot dröja ett tag, så det är en fråga om vad var och en har för prioritet. Sedan dess att den första versionen släpptes för fyra dagar sen har hela fyra uppdateringar dykt upp, och Nightly-betan är alltså redan framme vid version 4.

Om ni känner er sugna på att testa CM7 är det fritt fram att göra detta på egen risk, och som alltid är det rekommenderat att läsa på innan exakt vad man ska göra då saker kan gå väldigt snett annars. Värt att notera är att några forummedlemmar redan använder ROM:en, och en utmärkt tråd för diskussioner finns länkad nedan för frågor och svar.

Här laddar du ner CM7 för Samsung Galaxy S II

[CyanogenMod 7 på gång] – den stora tråden om CM7 för Samsung Galaxy S II

[Guide] Roota din SGS2

 

Tipstack till Arnav!

Lägsta pris på Samsung Galaxy S II på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på LG Optimus 2X på Prisjakt just nu: