Dell presenterar Streak – 5″ Mobile Internet Device

Postat:
13:09 - 2009-10-21
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
3

dell_android_mid
Vi visste att Dell var intresserade av Android då man i en ny mobilsatsning beslutat sig för att satsa på Googles operativsystem samt har en telefon på gång som snart lanseras i USA, en enhet som tvyärr inte är vidare spännande. Nu har man däremot plockat fram något mer intressant, en MID-enhet med 5″ skärm samt telefonfunktion.

Vad berör hårdvaran så har den utöver en 5″ stor skärm med upplösningen 800 x 480 px (WVGA) ett 3G-modem, Wi-Fi, microSD-ingång, 1,300mAh batteri och vad som ser ut att vara en kameran i fronten för videostamal, en funktion Archos kommande ”phone tablet” också ryktas ha. Kameran som sitter på baksidan av telefonen är utrustad med dubbla LED-lampor och kan ta bilder i upplösningen 5MP. Modellen på bilden ovan kör Android 2.0 / Eclair och något datum för lansering är ännu inte känt.

Vi anar något av en trend vad berör enheter som har en kamera i fronten och är utrustade med Android 2.0, kan videosamtal vara en av de nya funktioner Google arbetar på för nästa uppdatering?

Genom Slashgear