DI.se:s Börssnack som Android-app [Tips]

Postat:
00:05 - 2010-09-13
Skribent:
Ludde
Kommentarer:
235

borssnack1borssnack2

Dagens Industris välbesökta forumdel Börssnack har sedan en tid tillbaka haft en egen Androidapplikation. Nyligen fick applikationen en ny uppdatering och ett rejält ansiktslyft. Det finns möjlighet att läsa, skriva, söka och sortera trådar från hemsidan, plus ett flertal andra funktioner.

Börssnack är Sveriges största mötesplats för människor intresserade av aktier, fonder och dylikt. Nya trådarborssnack-qr skapas varje minut och genom en applikation i din Android-mobil får du enkelt översikt över alla trådar som skapas och du håller dig enklare à jour på börsen, även när du inte är hemma vid datorn. Att registrera sig på Börssnack så du får möjlighet att skriva inlägg i forumet kostar 20 kr och det betalar du via sms.

Skaparen av applikationen lyfter fram att appen Börssnack för Android är skapad oberoende av Dagens Industri, och han kan därför inte hållas ansvarig för innehållet i forumet. Mer information kan du läsa på applikationens officiella hemsida här.

Börssnack för Android laddar du ner på Android Market genom att söka på ”börssnack” eller scanna in QR-koden är bredvid.