Disney+ blir möjligt att förbeställa i Sverige, Norge och Danmark

Postat:
12:14 - 2020-08-13
Skribent:
| Eric N
Kommentarer:
26

I ett pressmeddelande låter Disney meddela att bolagets strömningstjänst Disney+, som officiellt lanseras i Sverige 15/9, från och med idag går att förbeställa till ett särskilt introduktionspris.

Det ordinarie priset för tjänsten är 69 kr per månad eller 689 kr per år, medan introduktionserbjudandet som är giltigt till och med 14/9 innebär en prisreduktion med 99 kr till 590 kr för första året. Erbjudandet gäller också i bland annat Danmark samt Norge.

disney+ på android

Disney-klienten för Android samt iOS är ännu inte tillgänglig för nedladdning och hemsidan ger för närvarande inte heller någon inblick i utbudet eller tydliggör vilka TV-serier och filmer som exempelvis erbjuds med svenskt tal. Det är med andra ord oklart vilka titlar som ingår i abonnemanget för de som väljer att förbeställa.

En lista över det fulla utbudet som introducerades i Samband med Disney Plus-premiären i Nederländerna finns dock att tillgå här, men huruvida den är representativ för det svenska utbudet återstår att se.

Disney-klienten erbjuder stöd för offline-nedladdning med tre olika kvalitetsnivåer (låg, medium, hög) samtidigt som det är möjligt att strömma till upp till fyra enheter parallellt. Tjänsten har också stöd för HDR10, Dolby Vision och Dolby Atmos samt UHD-upplösning. Ytterligare information om format och vilka plattformar som stöds finns att tillgå via Disneys engelskspråkiga hjälpsida.

Klienten fungerar även med de flesta Android TV-enheter som Mi Box eller Shield TV samt TV-apparater från bl.a Sony och Philips. En förteckning över vilka Android TV-enheter som stöds finns här.

Värt att notera är att introduktionserbjudandet endast gäller vid första året. Under andra året kommer avgiften att öka till normalpriset (689 kr / år) igen. Abonnemanget förnyas likaså automatiskt tills det sägs upp enligt villkoren. Introduktionserbjudandet går enbart att teckna på årsbasis, medan det vid lanseringen 15/9 blir möjligt att betala månadsvis, men då till ordinarie pris.

Mest kommenterat

 1. Mångåriga Androidanvändare som har bytt till Apples Ios – vilka är era erfarenheter?
 2. Mångåriga Iphoneanvändare som har bytt till Android – vilka är era erfarenheter?
 3. Pixel-telefoner får en mängd nya finesser i Googles senaste ”feature drop”
 4. OpenSignal publicerar ny rapport – Telia anses erbjuda bäst täckning
 5. Google meddelar att Podcasts läggs ner i april nästa år
 6. OnePlus 12 lanseras i Kina – Snapdragon 8 Gen 3 och upp till 24GB RAM

Mest läst

 1. Mångåriga Androidanvändare som har bytt till Apples Ios – vilka är era erfarenheter?
 2. Pixel-telefoner får en mängd nya finesser i Googles senaste ”feature drop”
 3. Mångåriga Iphoneanvändare som har bytt till Android – vilka är era erfarenheter?
 4. Läcka kring Galaxy S24-serien: bilder och specifikationer
 5. Så här bra är ”magiska editorn” i Google Pixel 8
 6. Nya profilbilderna i Messages ersätter kontaktbilderna

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Var handlar du helst din teknik?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Sweclockers RSS