Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Disney+ blir möjligt att förbeställa i Sverige, Norge och Danmark

Postat:
12:14 - 2020-08-13
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
I ett pressmeddelande låter Disney meddela att bolagets strömningstjänst Disney+, som officiellt lanseras i Sverige 15/9, från och med idag går att förbeställa till ett särskilt introduktionspris.
Det ordinarie priset för tjänsten är 69 kr per månad eller 689 kr per år, medan introduktionserbjudandet som är giltigt till och med 14/9 innebär en prisreduktion med 99 kr till 590 kr för första året. Erbjudandet gäller också i bland annat Danmark samt Norge.

disney+ på android

Disney-klienten för Android samt iOS är ännu inte tillgänglig för nedladdning och hemsidan ger för närvarande inte heller någon inblick i utbudet eller tydliggör vilka TV-serier och filmer som exempelvis erbjuds med svenskt tal. Det är med andra ord oklart vilka titlar som ingår i abonnemanget för de som väljer att förbeställa.

En lista över det fulla utbudet som introducerades i Samband med Disney Plus-premiären i Nederländerna finns dock att tillgå här, men huruvida den är representativ för det svenska utbudet återstår att se.

Disney-klienten erbjuder stöd för offline-nedladdning med tre olika kvalitetsnivåer (låg, medium, hög) samtidigt som det är möjligt att strömma till upp till fyra enheter parallellt. Tjänsten har också stöd för HDR10, Dolby Vision och Dolby Atmos samt UHD-upplösning. Ytterligare information om format och vilka plattformar som stöds finns att tillgå via Disneys engelskspråkiga hjälpsida.

Klienten fungerar även med de flesta Android TV-enheter som Mi Box eller Shield TV samt TV-apparater från bl.a Sony och Philips. En förteckning över vilka Android TV-enheter som stöds finns här.

Värt att notera är att introduktionserbjudandet endast gäller vid första året. Under andra året kommer avgiften att öka till normalpriset (689 kr / år) igen. Abonnemanget förnyas likaså automatiskt tills det sägs upp enligt villkoren. Introduktionserbjudandet går enbart att teckna på årsbasis, medan det vid lanseringen 15/9 blir möjligt att betala månadsvis, men då till ordinarie pris.

Mest kommenterat

 1. Bild på kartongen för Chromecast with Google TV
 2. Fler fotografier på nya Chromecast
 3. Haptisk feedback i mobiler – använder du vibrationsmotorn?
 4. Samsung kommer fortsätta med ”Fan Editions” av flaggskepp
 5. WhatsApp kan få funktion för att skicka bilder som försvinner automatiskt
 6. TicWatch Pro 3 är först ut med Snapdragon Wear 4100

Mest läst

 1. Bilder på fjärrkontrollen för Chromecast med Android TV hittar ut på nätet
 2. Hur stor är din månatliga surf i mobilen?
 3. Sony lanserar Xperia 5 II med 120Hz uppdateringsfrekvens
 4. Bild på kartongen för Chromecast with Google TV
 5. Fler fotografier på nya Chromecast
 6. Apple A14 Bionic är första mobilchippet med 5nm

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du vibrationer/haptisk feedback i mobiler?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om