Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Doogee S68 Pro är en stryktålig långdistanslöpare

6300mAh

Postat:
09:45 - 2019-11-12
Skribent:
Lars A
Kommentarer:
Doogee är en av de mer obskyra kinesiska mobiltillverkarna, som inte alltid ger ett helt seriöst intryck. De har ändå lyckats finna någon slags nisch i periferin. Nu har företaget lanserat S68 Pro som erbjuder ett enormt batteri med 6300mAh.
Telefonen har vidare utrustats med en 5,9-tums IPS LCD-skärm med 1080 x 2280 pixlar och dubbla lager Gorilla Glass 4. Skyddsglaset som används är två generationer efter senaste, men kanske kan de dubbla lagren göra skillnad för tåligheten.

Konstruktionen är IP68-klassad och ska överleva fall från 1,5 meter, samt temperaturer mellan -40C och 60C. Android 9 Pie drivs av MediaTek Helio P79 (12nm), 6GB RAM och 128GB UFS 2.0-lagring. På bakstycket sitter tre kameror: en huvudkamera med 21MP, tillsammans med en 130 graders supervidvinkelkamera och ett 8MP telefoto-objektiv.

S68 Pro erbjuder USB-C, NFC och en bakre fingeravtrycksläsare. Det maffiga batteriet ska räcka till 80 timmars taltid, 22 timmars spelande eller 49 timmars videovisning. Batteriet stödjer trådlös laddning och omvänd trådlös laddning (så att telefonen kan ladda andra enheter).

Priset ligger i skrivande stund på 200 dollar tack vare ett tillfälligt erbjudande, men det går därefter upp till 230 dollar.

Mest kommenterat

 1. BankID kommer släppas för Huaweis app-butik
 2. Ni som inte byter till en ny telefonmodell vart eller vartannat år – hur upplever ni att era ”gamla” telefoner fungerar?
 3. Pressbilder på Galaxy S20-serien: så här ser Samsungs nya flaggskepp ut
 4. Disney+ kommer till Norden i sommar
 5. Whatsapp Beta erbjuder nu mörkt tema
 6. Kan det här vara OnePlus 8 Pro?

Mest läst

 1. Så här ser Samsung Galaxy S20 Ultra ut enligt senaste ryktena
 2. EU överväger att tvinga alla smartphonetillverkare att använda USB-C
 3. Rapport: PostNord kan gå i konkurs utan stöd
 4. Rykte: Specifikationerna för Samsung Galaxy S20-serien
 5. BankID kommer släppas för Huaweis app-butik
 6. Ni som inte byter till en ny telefonmodell vart eller vartannat år – hur upplever ni att era ”gamla” telefoner fungerar?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vad anser du är effektivast överlag: textbaserad kommunikation eller samtal?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey