En gratis samling Sense-inspirerade widgetar: Android Pro Widgets

Postat:
16:27 - 2011-08-23
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
21

Många anser att de widgetar som följer med gränssnittet Sense är den främsta anledningen att använda HTCs launcher. De widgetarna går nämligen inte att använder utanför Sense-launchern och just detta var en av anledningarna till att Federico Carnales skapade LauncherPro – han ville återskapa de widgetar som följer med HTC Sense.

Nu finns det en gratis widgetsamling i Market som går i samma stil som Sense, men de har många fler alternativ och anpassningsmöjligheter. Samlingen heter Android Pro Widgets och den innehåller sex olika typer av widgetar i flera storlekar: kalender och agenda, kontakter, bokmärken, SMS, Facebook och Twitter. Man kan uppgradera paketet för 12kr och man får då tillgång till fler anpassningsmöjligheter som exempelvis stöd för teman, samt en tidslinjewidget.

Om man gillar de widgetar som följer med Sense men ändå föredrar andra launchers eller har en Android från en annan tillverkare kan det vara värt att titta närmare på Android Pro Widgets. Widgetarna ska enligt utvecklaren fungera på både tablets och mobiler och paketet kräver Android 2.1 eller senare.

Lägsta pris på HTC Sensation på Prisjakt just nu:
Lägsta pris på HTC Incredible S på Prisjakt just nu: