Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Engadget: Mer info om Sony Ericssons kommande Playstation-telefon

Postat:
08:28 - 2010-10-27
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

Joshua Topolsky, chefredaktör på Engadget – en av de största teknikbloggarna på nätet – publicerade under natten en artikel där han inte bara presenterar ny information om den beryktade Playstation-telefonen utan även publicerar ett antal bilder på enheten i fråga. Topolsky har tidigare skrivit om Playstation-telefonen, vilken sägs rulla med Android Gingerbread då den släpps, men många har tvivlat på uppgifternas sanningshalt.

I sin senaste artikel så lägger Topolsky fram mer uppgifter samt ett antal bilder, vilket torde övertyga även de mer svårflörtade skeptikerna, men många väljer sannolikt ändå att avvakta tills dess att Sony Ericsson själva har bekräftat det hela.

Vi kan på bilden ovan se att designen på den utskjutbara gamepaden påminner en del om PSP Go, och vi kan även se att enheten på bilden sannolikt kör Android 2.2 snarare än något nyare. Detta är dock inga konstigheter då enheten på bilden är en prototyp.

Playstation-telefonen sägs vara bestyckad med en Snapdragon-SoC kallad MSM8655 som rullar i 1 GHz och har samma grafikprocessor, Adreno 205, som bland annat HTC Desire Z och Desire HD. Vidare skall enheten ha fått 512 MB RAM, en skärm på mellan 3.7 och 4.1 tum samt en trackpad med multitouch mellan styrkontrollerna på den utskjutbara trackpaden.

Lanseringen ser ut att bli under 2011 snarare än sent 2010 som det tidigare har talats om. För att läsa mer om telefonen och för att se fler blider så är Engadget bara ett klick bort.
 

Via Engadget. Tipstack till alla som skickade in detta!

Mest kommenterat

 1. Hur ofta laddar du mobilen?
 2. Allt om Googles nya telefoner Pixel 6 och Pixel 6 Pro
 3. Google kommer få kontinuerlig skrollning på mobiler
 4. Qualcomm ogillar att Google skapat egen systemkrets
 5. Freja kan användas som legitimation vid paketutlämning hos PostNord
 6. Apple har presenterat tredje generationens AirPods

Mest läst

 1. Hur ofta laddar du mobilen?
 2. Allt om Googles nya telefoner Pixel 6 och Pixel 6 Pro
 3. Konceptbilder på Samsung Galaxy S22 Ultra
 4. Sony tillkännager ny produkt 26 oktober
 5. Nya pressbilder på Pixel 6 visar hur mycket kamerorna sticker ut
 6. Qualcomm ogillar att Google skapat egen systemkrets

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur ofta laddar du i regel mobilen?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om