Enheten som antas bli LGs Nexus-mobil får sin första preliminära recension

Postat:
20:38 - 2012-10-12
Skribent:
| Lars A
Kommentarer:
52

Den vitryska tekniksida som tidigare tillhandahållit bilder på vad som förmodas bli LGs bidrag till Nexus-serien har nu publicerat en preliminär recension av mobilen. De påpekar att enheten är en prototyp som definitivt inte har färdig mjukvara och sannolikt inte färdig hårdvara heller. 

I sin förhandstitt nämner de att enheten varit labil vilket inte kommer som någon överraskning då det som sagt är en prototyp. Som vi konstaterat i föregående artiklar är framsidan mycket lik Galaxy Nexus, förutom en silvrig kant och att högtalaren ovanför skärmen har en annan placering. Skärmen sägs för övrigt vara i paritet med eller i vissa avseenden till och med bättre än den i iPhone 5.

Bakstycket har ett mosaikmönster som vagt påminner om en av de levande bakgrunder som följt med Android, om Pixel Rain eller varför inte filmen Matrix? Den slutgiltiga designen kan dock se annorlunda ut. De som vill läsa hela förhandstitten av enheten kan med fördel bege sig till källan och låta Google Translate översätta texten.

Tipstack till bombay!

Processor: 1,2GHz dual-core
Plattform: TI OMAP 4460
RAM: 1GB
Skärm: 4,65" / HD / 316PPI
Skärmtyp: Super AMOLED
Kamera: 5MP