Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Ett nödvändigt ont: Banners på Swedroid

Postat:
19:25 - 2009-08-28
Skribent:
Manny B
Kommentarer:

prisjakt-swedroid-artikelbild

Uppmärksamma och återkommande besökare av Swedroid, vår lilla plaskdamm i cyberrymden, har säkert noterat att vi sedan en dryg dag tillbaka har en prisjaktbanner i högerspalt här på vår nyhetsportal. Vi är i grunden själva inte några större fans av reklam på internet, men i takt med att sajten har vuxit för var vecka som har gått så har vi tvingats inse att det är lite av ett nödvändigt ont.

Vi är väl medvetna om att de allra flesta av er, våra kära besökare, sannolikt delar vår uppfattning att reklam är en styggelse, och vi har därför försökt få bannern att smälta in i Swedroids design och layout så mycket som möjligt – vi vill inte ha blinkande, animerade reklambanners som irriterar livet ur er läsare.

Vi är även väl medvetna om att många av er kör adblockers, och vi vill passa på ett klargöra att det inte blir några sura miner från vår sida för det. Om ni inte vill se vår banner så står det er helt fritt att blockera den, och om ni inte har något emot att se den och vill stötta oss så: finemang! Det är givetvis helt upp till er – precis som det skall vara på nätet!

I dagsläget jobbar vi på att lägga in en liknande prisjaktbanner även på vårt forum, men vi har ännu inte funnit ett snyggt sätt att så diskret som möjligt integrera den i layouten där. Utöver prisjaktbannern så har vi för närvarande inga planer på att ha någon mer reklam – vi hoppas att detta skall täcka våra behov.
 

Slutligen vill vi rikta ett stort tack till alla er som återkommer dag efter dag och har hjälpt till att göra Swedroid till vad den är – Sveriges ledande Androidportal.

Mest kommenterat

 1. Vilka sociala medier använder du regelbundet idag?
 2. Nya renderade bilder på Google Pixel 4 XL baserat på rykten
 3. Pressbilder på Xiaomi Mi A3 – ny telefon med Android One
 4. Rykte: Samsung Galaxy Note 10 får instegspris på 999 euro
 5. Mängder av pressbilder på Samsung Galaxy Note 10+
 6. Samsung Galaxy Note 10+ dyker upp hos FCC, saknar 3,5mm-jack

Mest läst

 1. Sverigelansering av Huawei P Smart Z, kostar 2990kr
 2. Ni som har Samsung: använder ni Bixby?
 3. Pressbilder på Xiaomi Mi A3 – ny telefon med Android One
 4. Mängder av pressbilder på Samsung Galaxy Note 10+
 5. Nya Samsung Galaxy Note 10-bilder läckta
 6. OnePlus fortsätter att förbättra ”7 Pro”

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Vilka av dessa sociala medier använder du regelbundet idag (går att välja flera)?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om

Survey