Feber.se testar HTC Legend – är mycket imponerade [Video]

Postat:
17:59 - 2010-04-06
Skribent:
| Manny B
Kommentarer:
93

httpvh://www.youtube.com/watch?v=4t7iSD9YGX0

Våra vänner borta på Feber är sin vana trogen tidigt ute med ett första test av en telefon, och det är den här gången HTC:s Legend som genom Gustav Andersson har fått sig en kort videogenomgång. Det första de noterar är, som de flesta andra recensioner vi har läst, att byggkvalitén och känslan i unibody-chassit är fenomenal. De jämför kvalitetskänslan med en MacBook Pro av senaste snitt, vilket får anses som ett mycket gott betyg.

Vidare imponeras Gustav av hur snabb telefonen är, trots den relativt långsamma processorn på ”låga” 600 MHz, och noterar att det är den första androidtelefonen som känns som att den har kommit ur betastadiet. Med bakgrund av detta, känslan av att operativsystemet inte längre känns beta, så gissar han att 2010 kommer bli ett starkt androidår.

Vi på Swedroid hoppas kunna testa ett exemplar av HTC Legend inom kort för att kunna ge er ett så uttömmande test som vi bara kan, men vi kan i dagsläget tyvärr inte ens gissa på när detta kan tänkas bli. Förr snarare än senare, hoppas vi.
 

Via Feber.se. Tipstack till alla er som skickade in detta!