Filmtipset.se – nu tillgänglig genom Android Market [Apptips]

Postat:
19:38 - 2009-11-04
Skribent:
| Eric N
Kommentarer:
363

filmtipset

Vi cineaster kan i dag glädjas åt att Filmtipset.se berikat Android Market med en alldeles egen Android-applikation. Så här skriver man själv om applikationen:

-”För de av er som har en Android-telefon så finns nu en filmtipset-applikation på Android Market! Där kan du göra mycket av det du kan göra på filmtipset, direkt i en applikation anpassad för din telefon. Stort tack till Abraxxas som skrivit den! För att skapa en användarnyckel så att du även kan sätta betyg så besöker du vår API-sida.”

Genom filmtipset kan du bland annat se listor över bioaktuella filmer respektive vilka betyg de fått, se dina egna listor och filmarkiv samt söka efter filmer du vill veta mer om. När man klickar på en film ges man möjlighet att betygsätta den samt ser information om regissör, speltid, utgivningsår och ett utdrag ur filmbeskrivningen. För vidare information blir man vidarebefordrad till sajten, härifrån kan man sedan se information om liknande filmer och läsa användares kommentarerar med mera. Se galleriet nedan för bilder på applikationen.

Programmet hittar du genom en sökning på ”filmtipset” genom Android Market. Tyvärr verkar man ha låst applikationen till Sverige, varför den inte finns att hitta på exempelvis Androlib.

Genom Filmtipset.se via mmanson i forumet