Flera nyheter för Angry Birds – nya banor och påskägg

Postat:
12:50 - 2011-02-08
Skribent:
| mortalis
Kommentarer:
16

Först och främst, Angry Birds Seasons har fått en uppdatering. Nu inkluderar spelet Halloween, julen och nu även ”Alla hjärtans dag”. Även vanliga Angry Birds har släppts i en ny uppdaterad version som innefattar 30 extra nivåer, med cowboy-tema samt funktionen att stänga av visuella effekter för att flyta bättre på lågpristelefoner.

Angry Birds kräver sedan uppdateringen SMS-rättigheter och detta förklarar Rovio (utvecklarna till Angry Birds) med att man introducerat ett betalsystem. Systemet heter ”Big Bad Piggy Bank” och är en butik där spelarna ska kunna köpa extra innehåll till spelet och betala via SMS för att slippa kreditkort. Rovio lovar på heder och samvete att rättigheten till dina SMS endast är till för den här banken och ingenting annat – för tillfället fungerar systemet endast i Finland.

Uppdatering: Rovio har nu släppt en version av Angry Birds där man plockat bort kravet på SMS-rättigheter.

Sist men inte minst så släppte Rovio en liten bonus i samband med Super Bowl i USA. Det handlade om att hitta ett gyllene ägg som ger dig tillgång till en bana tänkt att fira den kommande filmen och nästa spel som båda ska komma ut i mars 2011. En guide på hur du kommer åt detta ägg finns nedan:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=YJrnh5wyAYs

Via AndroidcentralAndroidcentral#2, Anroidcentral#3 och tack alla läsare som tipsat!