Första bilderna på HTC Bravo dyker upp – till försäljning i januari? [Rykten]

Postat:
19:00 - 2010-01-20
Skribent:
Eric N
Kommentarer:
31

En bild som uppges föreställa HTC Bravo har dykt upp och den avslöjar att telefonen, som tidigare rykten velat göra gällande, verkar vara begåvad med ett optiskt styrdon.

Av engadget framgår det dessutom att HTC Bravo kan lanseras så tidigt som denna månad i USA. Ett påstående som i våra ögon framstår som snudd på löjligt, detta då HTC inte ens tillkännagivit telefonen i varken ett pressmeddelande eller genom en presskonferens. Vi har inte heller hittat någon information om att HTC skall hålla någon presskonferens eller event inom den närmaste tiden – något som snarare varit regel än undantag då HTC introducerat tidigare Android-telefoner.

HTC Bravo skiljer sig inte så mycket  under skalet från Googles Nexus One utöver att den ryktas ha mindre mängd RAM (320MB vs 512MB). Vad berör mjukvaran har däremot HTC i vanlig ordning bytt ut standardgränssnittet i Android mot sitt egenutvecklade gränssnitt vid namn ”Sense”. Vidare har man utrustat telefonen med en taktil knappsats kontra de touchknappar som vi hittar på Nexus One samt ett optiskt styrdon.

Genom omnio och engadget via Android and Me