Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Första videon och bilderna på LGs nya flaggskepp Optimus G2, liknar Nexus 4 [Rykten]

Postat:
08:31 - 2013-07-10
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Det blev en intressant start på onsdagen då LGs nästa toppmodell Optimus G2 figurerar i en ny samling bilder och dessutom i ett videoklipp. För ett par dagar sedan meddelades att företagets nästa värsting ska presenteras den 7:e augusti och redan nu har har vi alltså en rätt god idé om hur telefonen kommer se.

Av bilderna att döma har Optimus G2 väldigt tunna kanter kring skärmen, rundade hörn, högtalare på undersidan och virtuella navigeringsknappar i stil med Nexus-enheterna. En udda detalj är att den sydkoreanska tillverkaren verkar ha placerat volymknapparna under kameran på baksidan. Hur väl det fungerar i praktiken återstår att se. 

Enligt uppgiftslämnaren är skärmen 5,2 tum stor med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Om det stämmer är vi nyfikna på telefonens yttermått då den eventuellt kan vara lika stor som nuvarande 5-tumsflaggskepp tack vare slimmad design. Personen nämner vidare att mobilen är mycket bekväm att hålla och att den känns som en ”tunnare LG Nexus 4”. Videon nedan visar bland annat låsskärmen och att fältet för de virtuella knapparna är genomskinligt, vilket i vår mening är ett stort lyft jämfört med original-Androids svarta rand som skärmar av.

Källan som tillhandahållit bilderna berättar vidare om 2GB 3GB RAM och fyrkärniga chippet Qualcomm Snapdragon 800 med 2,3GHz klockfrekvens. Eftersom det är en knapp månad kvar till LGs evenemang i New York lär vi hinna få se mer av den här pjäsen innan tillkännagivandet.

Mest kommenterat

 1. Hur skyddar du din smartphone?
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Disney+ utökas med Star [Notis]
 4. Vissa Hangouts-användare har fått tillgång till Google Chat
 5. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 6. Nu kan Netflix ladda hem rekommenderade filmer och serier

Mest läst

 1. Google presenterar sex Androidnyheter, tillgängliga för alla
 2. Spotify HiFi erbjuder ljud i losslesskvalitet
 3. Spotify testar ny biblioteks-vy i Androidappen
 4. Samsung börjar erbjuda fyra års säkerhetsuppdateringar
 5. Disney+ utökas med Star
 6. Hur skyddar du din smartphone?

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Använder du skal till din primära mobil?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om