Vi förstår varför du blockerar annonser, men överväg gärna att visa dem om du vill stödja Swedroid. De behövs för att sajten ska gå runt. Tack! Dölj meddelandet.

Första videon och bilderna på LGs nya flaggskepp Optimus G2, liknar Nexus 4 [Rykten]

Postat:
08:31 - 2013-07-10
Skribent:
Lars A
Kommentarer:

Det blev en intressant start på onsdagen då LGs nästa toppmodell Optimus G2 figurerar i en ny samling bilder och dessutom i ett videoklipp. För ett par dagar sedan meddelades att företagets nästa värsting ska presenteras den 7:e augusti och redan nu har har vi alltså en rätt god idé om hur telefonen kommer se.

Av bilderna att döma har Optimus G2 väldigt tunna kanter kring skärmen, rundade hörn, högtalare på undersidan och virtuella navigeringsknappar i stil med Nexus-enheterna. En udda detalj är att den sydkoreanska tillverkaren verkar ha placerat volymknapparna under kameran på baksidan. Hur väl det fungerar i praktiken återstår att se. 

Enligt uppgiftslämnaren är skärmen 5,2 tum stor med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Om det stämmer är vi nyfikna på telefonens yttermått då den eventuellt kan vara lika stor som nuvarande 5-tumsflaggskepp tack vare slimmad design. Personen nämner vidare att mobilen är mycket bekväm att hålla och att den känns som en ”tunnare LG Nexus 4”. Videon nedan visar bland annat låsskärmen och att fältet för de virtuella knapparna är genomskinligt, vilket i vår mening är ett stort lyft jämfört med original-Androids svarta rand som skärmar av.

Källan som tillhandahållit bilderna berättar vidare om 2GB 3GB RAM och fyrkärniga chippet Qualcomm Snapdragon 800 med 2,3GHz klockfrekvens. Eftersom det är en knapp månad kvar till LGs evenemang i New York lär vi hinna få se mer av den här pjäsen innan tillkännagivandet.

Mest kommenterat

 1. Vilket är ditt värsta mobilmissöde?
 2. Här är Motorola Edge 20 Pro med 12GB RAM och 144Hz
 3. Huawei presenterar P50 Pro
 4. Huawei nu inte ens en av de fem största i Kina enligt IDC
 5. Huawei P50 Pro har ”enastående” kamera enligt Dxo
 6. Nothing debuterar genom trådlösa hörlurarna Ear 1

Mest läst

 1. Samsung bekräftar att det inte kommer någon ny Note
 2. Google har fortsatt med sötsakerna internt
 3. Oppo Watch 2 erbjuder Snapdragon Wear 4100 och upp till 16 dagars batteritid
 4. Här är Motorola Edge 20 Pro med 12GB RAM och 144Hz
 5. Anledningen till att Apple hatar läckor, enligt Apple
 6. Huawei P50 Pro har ”enastående” kamera enligt Dxo

 7. Visa topplistan

Undersökningar

Hur mycket bryr du dig om smartklockor idag?

Visa resultatet

Loading ... Loading ...

Undersökningar

Allt om

Sweclockers RSS

Senaste nyheterna om