1. Dubbelsurf – äntligen tillbaka! Få 14 GB istället för 7 GB för bara 145kr/mån!. Inte i 3 mån, inte i 6 mån, utan exakt så länge du behåller ditt abonnemang. Se alla erbjudanden på fello.se
  Stäng notis
 2. Stäng notis
 3. Unpacked-nyheter: Fold 4 | Flip 4 | Watch 5 | Buds Pro 2
  Stäng notis
 4. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis
 5. Stäng notis
 6. Stäng notis
 7. Stäng notis
 8. Stäng notis
 9. Stäng notis
Marquzz
Senaste aktivitet:
7 nov 2018
Blev medlem:
7 apr 2012
Inlägg:
727
Mottagna gillanden:
67

Vänner 1

Har som vän 1

Ort:
Sthlm

Marquzz

Adult Droid, från Sthlm

Medlem
Marquzz sågs senast:
7 nov 2018
  1. iterva
   iterva
   Sålde en iPad Mini 2 till Marquzz och det var en väldigt smidig affär!
  2. Marquzz
   Marquzz
   Hej Bitte,

   Jag vet inte hur det gick med telefonen då det var en kollegas. Det man kan försöka är att låsa upp den i blindo, alltså försöka sig att dra mönstret/slå koden utan att se skärmen. Man har den samtidigt inkopplad med USB till datorn och om man lyckas låsa upp den så kommer man kunna bläddra bland filerna på telefonen. Lyckades med detta på en annan telefon vars skärm gick sönder, men själva touchen fungerade fortfarande. Utöver det så kan man ju byta skärm på telefonen, går du till ett Samsung service-center så byter de skärmen för 800:- och då får man väl säga att de inte får göra en fabriksåterställning.

   Mvh
   Marcus
  3. bitte
   bitte
   Hej!
   Såg att du har/hade en fråga om hur man kan få fram sina bilder från telefon med trasig skärm, i ditt fall en S2. Undrar om du har löst det och i så fall hur du löste det. Grabben har en S3:a som han tappade i backen i går, skärmen blev svart så han startade om telefonen, men... inget hände, skärmen var fortfarande svart. Kruxet är att den är skärmlåst :/ Testade med kies att komma in i den för att kunna spara bilderna, men det funkar inte, står att telefonen är låst och måste låsas upp. Kommer heller inte åt filerna om man bara kopplar in den som en extern enhet, står att det finns inga bilder. Så jag undrar nu om du lyckades och i så fall hur du gjorde.
   Hälsningar Bitte
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Ort:
  Sthlm
  Telefon:
  Huawei Mate 10 Pro

  Signatur

  Bra köpare/säljare: dweebling, urbanlarsson, Talvathir, qrist, Etienne, Prodrive, Boegas, ThomasL
 • Laddar...