sweman11
Senaste aktivitet:
8 sept 2021
Blev medlem:
20 aug 2010
Inlägg:
290
Mottagna gillanden:
51

Har som vän 1

sweman11

Teen Droid

Medlem
sweman11 sågs senast:
8 sept 2021
  1. sweman11
   sweman11
   Hej igen!Jag kan inte göra mer än skratta åt en del på detta forum!.KAN inte "dessa" ge ett svar som de kan förklara för många som undrar,i VILKET ämne det än är....så varför hålla på att "googla" och enbart kopiera av det som står i första sökningen på Google?!."Urbota" dumma svar som en del får på de funderingar de har!.I den mån jag har tid så kommer jag ge konkreta förklaringar i mån av förfrågan,på de "googlekopierade" svar en del får....såsom,,det är "enkelt",eller...."svänga sig med ord man inte kan förklara på ..fyra ...inlägg!.T.e.x....Det FINNS en del som söker svaren på de problem de har!!.Är det då nödvändigt att ge svar man EJ kan enkelt förklara?.
  2. sweman11
   sweman11
   Hej!
   Är det praxis att spekulera i andras yrken,personangrepp och påståenden om vad man kan och inte kan,i en del trådar här!.
   Sen läser man inte heller vad man skriver,och det är ju tråkigt.
   Jag "lackade ur..skrev någon.Två androidmobiler i näven,aldrig haft nån förr...nån dag efter inköp så ville särbon ta skärmdump.Mailade SE,.(de sa root,skickade länk)..var ej medlem i något forum..och drygt 15 min senare så tog jag skärmdumpar!.Å sen påstås det att jag "Lackat ur..*S*.
   Men först så spekuleras det i mitt yrke,vad jag jobbar med,och kan och inte kan!.Är man så "kåt" på att glänsa,så kanske man skall lära sig läsa först!.
   Jag svarade enbart på TpS undran!.
   Och är det så att man i ett allmänt forum,tilltalar folk i "du" form,och påstår saker man inte vet om personen.
   Så kanske man bör tänka sig för vad man säger.
   För det blir mycket svårt för en vuxen person att tro att den personen som yppade det,verkligen har haft ett yrke i "20 år".
   "Livet är en fest och alla är bjudna"
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Though I walk through the valley of Google I shall fear no Apple...
 • Laddar...