Trexgbg
Senaste aktivitet:
27 jun 2021
Blev medlem:
21 okt 2009
Inlägg:
497
Mottagna gillanden:
75
Ort:
Gothenburg

Trexgbg

Teen Droid, från Gothenburg

Medlem
Trexgbg sågs senast:
27 jun 2021
  1. GBGRiPE
   GBGRiPE
   Hej, jag har försökt men kanske har min enhet hamnat i bricked mode kan ej komma in i recovery mode bara Download mode. Om du har någon tid övers till mig så hojta till när & var så komemr jag över med bilen & taben så flashar vi om den. Det verkar som den hade portugisik rom och antagligen då köpt på netonet. Men jag köpte den av pantbanken i göteborg. Här är mitt nummer så du kan ringa om du vill hjälpa mig 0707411766. Mvh Jim, Göteborg ( Jag bor i Angereds området i en villa där)
  2. janne
   janne
   hittade apk´n har du mail?
  3. Trexgbg
   Trexgbg
   Det är en widget som heter så. Långtryck på skärmen så får du en meny där du kan lägga till saker på startskärmarna, gå in på widgets och välj programövervakaren. När du trycker på den så kan du se och stänga av dom program som är igång och får möjlighet att stänga ner dem.
  4. Strv 74
   Strv 74
   Du skrev i ditt svar till mig om ljudspelaren att man kan använda "programövervakaren" från Samsung. När jag går in på deras "Samsung Apps" så hittar jag ingen sådan där. Heter den något annat eller, är borttagen eller finns den någon annanstans?
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Ort:
  Gothenburg
  Operatör:
  Telia
  Telefon:
  Xiaomi mi 10t Pro
  ROM:
  Orginal
  Telefon 2:
  Xiaomi mix2s
  ROM:
  Orginal

  Interagera

  Material:
  Skype:
  fredrikanderssongbg

  Signatur

  ____________
  Xiaomi Mi 10t Pro---(reserv MiMix2s)-- ....så långt det är möjligt.....