Whey
Senaste aktivitet:
15 mar 2024 kl 11:05
Blev medlem:
31 maj 2010
Inlägg:
217
Mottagna gillanden:
14
Ort:
Hufvudstaden
Sysselsättning:
Montör

Whey

Youth Droid, från Hufvudstaden

Medlem
Whey sågs senast:
15 mar 2024 kl 11:05
    1. thelars
      thelars
      Kom hem till mig och köpte ett PS5 av mig. Inga konstigheter alls och trevlig person! Bra kommunikation och ingen knussel
      Gör gärna affär med igen. ++
    2. guerillerox
      guerillerox
      Rekommenderas ej att göra affärer med denna kille, jag avböjde vänligen att köpa en SSD från han då han saknade både omdömen och referenser då han ville ha Swishad en stor summa först. Men istället för att leta nån annan intresserad av sin vara, så går han in och lämnar negativa omdöme för att man avböjde köp.
      Min tips är att vara försiktigt och gör hellre affärer men nån riktigt säljare.
      1. Visa fler kommentarer ...
      2. guerillerox
        guerillerox
        @Whey Vad är det jag ska reflektera, att jag följde rådet att avböja köp från en som inte har omdömen som det rekommenderas? Du var ju nyligen där och läste tråden. Du kan väl börja med att bete dig bra mot dina kunder. Då kanske du får nått sålt i framtiden.
        6 jun 2021
      3. Whey
        Whey
        @guerillerox, Det du ska reflektera över har jag skrivit om och om igen men det verkar inte gå fram?. Du inledde en affär och strulade till det, jag var missnöjd och lämnade ett omdöme. För framtida affärer hänvisade jag dig att göra din "research" innan du inleder en affär för att undvika liknande.
        6 jun 2021
      4. gooner
        gooner
        @Whey Det är givetvis tråkigt om någon drar sig ur en affär, men det är inget som är bindande här. Det händer ju hela tiden att man drar sig ur eller ångrar bud av olika anledningar. Tycker inte det är fel, man måste vara försiktig i dessa tider. Jag har någon gång dragit mig ur en affär för att jag helt enkelt ångrade mig, det är väl inget med det?
        7 jun 2021
        guerillerox gillar detta.
    3. sussel
      sussel
      Hej,

      Har du fortfarande kvar din Desire HD i delar? Jag skulle nämligen behöva ett par delar som jag inte lyckas hitta någon annan stans.

      Det handlar om honkontakten för batteriladdningen och volymknapparna på vänstersidan av telefonen. Finns dem? :)
  • Laddar...
  • Laddar...
  • Om

    Ort:
    Hufvudstaden
    Sysselsättning:
    Montör
    Elektronik

    Signatur

    HTC Desire --> HTC Desire HD --> Samsung Galaxy S --> HTC One X --> LG G2 --> LG G4 --> Oneplus 3 --> Oneplus 5T --> Huawei P30 PRO --> Samsung S20 FE
  • Laddar...