1. Dubbelsurf – äntligen tillbaka! Få 14 GB istället för 7 GB för bara 145kr/mån! Inte i 3 mån, inte i 6 mån, utan exakt så länge du behåller ditt abonnemang.
  Stäng notis
 2. Unpacked-nyheter: Fold 4 | Flip 4 | Watch 5 | Buds Pro 2
  Stäng notis
 3. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis
 4. Stäng notis
 5. Stäng notis
 6. Stäng notis
 7. Stäng notis
 8. Stäng notis
Whey
Senaste aktivitet:
17 apr 2022
Blev medlem:
31 maj 2010
Inlägg:
205
Mottagna gillanden:
13
Ort:
Hufvudstaden
Sysselsättning:
Montör

Whey

Youth Droid, från Hufvudstaden

Medlem
Whey sågs senast:
17 apr 2022
  1. thelars
   thelars
   Kom hem till mig och köpte ett PS5 av mig. Inga konstigheter alls och trevlig person! Bra kommunikation och ingen knussel
   Gör gärna affär med igen. ++
  2. guerillerox
   guerillerox
   Rekommenderas ej att göra affärer med denna kille, jag avböjde vänligen att köpa en SSD från han då han saknade både omdömen och referenser då han ville ha Swishad en stor summa först. Men istället för att leta nån annan intresserad av sin vara, så går han in och lämnar negativa omdöme för att man avböjde köp.
   Min tips är att vara försiktigt och gör hellre affärer men nån riktigt säljare.
   1. Visa fler kommentarer ...
   2. guerillerox
    guerillerox
    @Whey Vad är det jag ska reflektera, att jag följde rådet att avböja köp från en som inte har omdömen som det rekommenderas? Du var ju nyligen där och läste tråden. Du kan väl börja med att bete dig bra mot dina kunder. Då kanske du får nått sålt i framtiden.
    6 jun 2021
   3. Whey
    Whey
    @guerillerox, Det du ska reflektera över har jag skrivit om och om igen men det verkar inte gå fram?. Du inledde en affär och strulade till det, jag var missnöjd och lämnade ett omdöme. För framtida affärer hänvisade jag dig att göra din "research" innan du inleder en affär för att undvika liknande.
    6 jun 2021
   4. gooner
    gooner
    @Whey Det är givetvis tråkigt om någon drar sig ur en affär, men det är inget som är bindande här. Det händer ju hela tiden att man drar sig ur eller ångrar bud av olika anledningar. Tycker inte det är fel, man måste vara försiktig i dessa tider. Jag har någon gång dragit mig ur en affär för att jag helt enkelt ångrade mig, det är väl inget med det?
    7 jun 2021
    guerillerox gillar detta.
  3. sussel
   sussel
   Hej,

   Har du fortfarande kvar din Desire HD i delar? Jag skulle nämligen behöva ett par delar som jag inte lyckas hitta någon annan stans.

   Det handlar om honkontakten för batteriladdningen och volymknapparna på vänstersidan av telefonen. Finns dem? :)
 • Laddar...
 • Laddar...
 • Om

  Ort:
  Hufvudstaden
  Sysselsättning:
  Montör
  Elektronik

  Signatur

  HTC Desire --> HTC Desire HD --> Samsung Galaxy S --> HTC One X --> LG G2 --> LG G4 --> Oneplus 3 --> Oneplus 5T --> Huawei P30 PRO --> Samsung S20 FE
 • Laddar...