Android Marshmallow Equation!

Diskussion i 'Allmänt' startad av urbanlarsson, 19 okt 2015.

  1. urbanlarsson

    urbanlarsson Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 feb 2010
    Inlägg:
    686
    Mottagna gillanden:
    78

    MINA ENHETER

    Något intressant jag hittade, har inte kollat upp om det finns någon info om det någon annanstans, tänkte det vore kul att se vart det leder.

    Om man går till http://www.android.com/intl/en_en/versions/marshmallow-6-0/ och kör "view source" i webläsaren så hittar man ett gömt element. Sök efter "mobile-is-hidden".

    Jag har börjat analysera bilden och tror det är några av ingredienserna till marshmallows. Det ser ut som man kommer till en g.co länk om man löser den.

    Jag har testat lite olika men inget som har fungerat ännu...

    Behöver tyvärr jobba nu så jag postar det jag har hittat hittills, så någon annan kan fortsätta. Posta gärna hur det går, jag uppdaterar om jag hittar något nytt :)

    EDIT: Kollade upp denna, den är inte löst ännu: https://www.reddit.com/r/Android/comments/3or3zb/android_60_marshmallow_website_easter_egg_update/
     
    Last edited: 19 okt 2015
    bernard gillar detta.
  2. e7andy

    e7andy Professional Droid Hedersmedlem

    Blev medlem:
    14 okt 2009
    Inlägg:
    2 350
    Mottagna gillanden:
    833
    Telefon:
    Huawei P10 Plus

    MINA ENHETER

    Telefon:
    Huawei P10 Plus
    Telefon 2:
    Nexus 5
    Telefon 3:
    ADP1
    Övrigt:
    LG G Watch R, ChromeCast
    Det var klurigt.

    Jag kollade om g.co-adresser har någon speciell struktur eller format, men de kan se ut precis hur som helst så det är ingen väg att gå.

    Theophylline låter inte som något trevligt ämne att stoppa i sig, men det ingår ju alla möjliga konstiga ämnen i godis om det nu är ingredienserna till marshmallows.

    Jag kollade på ingredienser för marshmallows, men det känns inte helt rätt.
     
  3. urbanlarsson

    urbanlarsson Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 feb 2010
    Inlägg:
    686
    Mottagna gillanden:
    78

    MINA ENHETER

    Det finns dom som har kört brute-force på g.co addresser med hopp om att det skulle vara 6 tecken efter, men det leder inte direkt någonstans, och det är som du säger, möjligt att skapa dom lite hur som helst. Har inte haft tid att titta på mycket mer på detta men är verkligen nyfiken nu, så ska se om jag har tid ikväll!

    För er som inte hittar bilden så finns den här: http://www.android.com/static/img/versions/m/marshmallow-equation.png ... ni behöver analysera den i något program, jag körde med GIMP, men det mesta går nog.