Huawei bestämmer hur din P30 Pro ska notifiera (ringa)

Diskussion i 'P30-serien' startad av pest46, 4 okt 2019.

  1. pest46

    pest46 Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    2 okt 2019
    Inlägg:
    57
    Mottagna gillanden:
    39
    Operatör:
    Comviq och Halebop
    Telefon:
    Sony Xperia 10 V, Motorola G62 5G

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Comviq och Halebop
    Telefon:
    Sony Xperia 10 V, Motorola G62 5G
    Platta:
    Lenovo P11 Plus, Galaxy Tab S6
    I P30 Pro finns funktionen Pocket mode. Den gör att när du har telefonen i fickan eller i en väska eller liknande så ökar ringsignalen ända upp till högsta nivån tills du svarar. Är du på ett ställe där du inte vill väcka omgivningens uppmärksamhet är det bäst att ha telefonen tillhands så att den ringer normalt - det triggas bl a av ljussensorn.

    Pocket mode är en bra funktion som kan vara till nytta för de som behöver och gillar den. Problemet är att den går inte att stänga av på Huaweis flagship phones, som P30 Pro. Huawei har bestämt att funktionen ska finnas och användas oavsett vad du som användare - och entusiastisk kund till dem - tycker om det. Om man jämför med t ex Samsung, som annars också gillar att stoppa i små överraskningar i sin del av operativsystemet, så kan motsvarigheten till Pocket mode stängas av. Därutöver på Huawei P30 Pro så går det heller inte att stänga av vibrationsnotifieringen som görs vid utgående samtal och då motparten svarar...

    Det här är funktioner som är standard på Huaweis flagship mobiler - Huawei-standard som inte har någon som helst koppling till användarens vilja att själv kunna anpassa telefonens funktioner. Det kan vara bra att känna till om du planerar att köpa och inte har erfarenhet, och framför allt inte gillar, att bli styrd av tillverkaren.
     
    Last edited: 5 okt 2019
    Kristy gillar detta.
  2. eal

    eal Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    9 dec 2009
    Inlägg:
    208
    Mottagna gillanden:
    21
    Telefon:
    Huawei P30 Pro

    MINA ENHETER

    Telefon:
    Huawei P30 Pro
    Vill man inte råka ut för det finns ju möjligheten att sätta luren på ljudlös när man är "på ett ställe där du inte vill väcka omgivningens uppmärksamhet".
     
    pest46 gillar detta.