Filma i HD

Diskussion i 'Xperia arc - Allmänt' startad av signoc, 8 apr 2011.

  1. alexb

    alexb Youth Droid Medlem

    Blev medlem:
    24 jun 2009
    Inlägg:
    240
    Mottagna gillanden:
    9

    MINA ENHETER

    Näe inte direkt, dock har jag sett laggandet på youtube-videor så jag gissar på att det inte är direkt kopplat till någon app som installerats.

    http://www.youtube.com/watch?v=Lu5gsP6KDM8&feature=related
    5-7 sekunder in
    http://www.youtube.com/watch?v=ePWybgugZUA&feature=related
    7-9 sekunder in
     
  2. signoc

    signoc Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    17 dec 2010
    Inlägg:
    56
    Mottagna gillanden:
    7

    MINA ENHETER

    Jag hade en nästan ren telefon som jag sedan DOA:ade pga av batteriet (och filmningen). I den nya telefonen kunde jag återskapa lagget direkt, vilket löst räknat händer en tredjedel av gångerna jag filmade i olika allvarlighetsnivåer.

    Provade även ett butiks exemplar och återskapade det även där.

    Egentligen är det inget speciellt jag gör. Man bara sveper kameran fram och tillbaks under ungefär en minut. Ibland inträffar det inte, ibland inträffar det ett rejält lagg, ibland en serie mindre etc. Och det är från en helt ren telefon.

    Om man tittar i hur minnet används ser man inga program som har kastats ut (om ni inte android lägger tillbaks dem igen), vilket kan innebära att det inte har med mängden fri ram att göra.

    Så telefonen åkte på retur eftersom jag inte tänker vänta på att sonyericsson löser problemet. Även om det går så vet jag ju inte när, isåfall köper jag hellre en ny när de har löst problemet än sitter fast med en telefon som de inte lyckas lösa problemet på.