ÅF söker Androidutvecklare till Göteborg

Diskussion i 'Jobb och tjänster' startad av florenzelouise, 4 nov 2013.

  1. florenzelouise

    florenzelouise Infant Droid Medlem

    Blev medlem:
    4 nov 2013
    Inlägg:
    1
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. På ÅF är vi också passionerade. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.


    Om jobbet

    Vill du arbeta med mobila lösningar inom Android? Vi ser just nu en starkt ökad efterfrågan på mobila applikationer och tjänster och behöver därför fler erfarna och intresserade systemutvecklare till vårt mobila team! Vi utvecklar både avancerade enterprise-lösningar till företag men även applikationer till slutkonsumenter.

    Vem är du?
    Vi ser helst att du har arbetat med apputveckling för Android i minst 3 år, och har god insikt i det senaste i teknikväg. Vi ser gärna att du har lätt för att ta till dig nya plattformar - det är en fördel om du har erfarenhet av utveckling för både Android och iOS. Det är även en stor fördel om du har erfarenhet av Java Enterprise. Att du har ett stort intresse av moderna utvecklingsmetoder som SCRUM och andra agila metoder ser vi som en självklarhet.

    Vi erbjuder
    Vi ställer stora krav på våra medarbetare men erbjuder mycket i form av utvecklande och spännande uppdrag, roliga aktiviter och en kreativ miljö där man kan lära av varandra. Vi satsar stort på kompetensutveckling och erbjuder dig verktyg för att du ska utvecklas i din roll som systemutvecklare och konsult. Vi förväntar oss att du brinner för att kontinuerligt vidareutveckla dina kunskaper inom ditt spetsområde, och tillsammans med många duktiga kollegor har du stora möjligheter till bra personlig utveckling. Vi anställer personer som är sociala, engagerade och brinner för teknik.

    Skicka ditt CV till [email protected]