Tema/Grafik: Apple Watch faces

Diskussion i 'Smartklockor - Övriga' startad av Stillnockt, 5 jan 2023.

  1. Stillnockt

    Stillnockt Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    31 jul 2022
    Inlägg:
    31
    Mottagna gillanden:
    4
    Är det någon som har laddat ner någon app för att byta urtavla, är det någon app som ni kan rekommendera eller dissa.
    Vill inte sabba klockan.
     
  2. ludvigsvensson

    ludvigsvensson Baby Droid Medlem

    Blev medlem:
    12 jan 2023
    Inlägg:
    19
    Mottagna gillanden:
    14
    Det finns flera appar som gör att du kan anpassa urtavlan på din smartklocka. Här är några populära alternativ som du kan överväga:

    Facer: Med den här appen kan du skapa egna urtavlor med hjälp av dina egna foton eller fördefinierade mallar. Den har också en stor samling urtavlor som utformats av andra användare som du kan ladda ner och använda. Appen finns tillgänglig för både Android och iOS.

    WatchMaker: Det här är en annan populär app där du kan skapa och anpassa dina egna urtavlor. Den har en stor samling fördesignade urtavlor och även en kraftfull redigerare som gör att du kan skapa dina egna urtavlor med hjälp av dina egna foton eller mönster. Appen finns tillgänglig för både Android och iOS.

    Canva: Det här är en app för grafisk design där du kan skapa anpassade urtavlor med egna bilder och text. Den är lätt att använda och har ett stort utbud av mallar och element. Appen finns tillgänglig för både Android och iOS.

    Google Play Store och Apple App Store har båda ett stort utbud av appar för urtavlor, så du kan alltid kolla dem också.

    Det är värt att notera att vissa av dessa appar kan kräva att din klocka är rotad eller jailbreakad för att kunna installera anpassade urtavlor, så se till att läsa appens beskrivning och recensioner noggrant innan du laddar ner. Dessutom är det alltid en bra idé att kontrollera tillverkarens riktlinjer och rekommendationer för din smartklocka innan du installerar appar från tredje part.
     
    Stillnockt gillar detta.