Fastboot strul efter lyckad installation av drivrutiner

Diskussion i 'Galaxy i7500' startad av alan, 25 feb 2010.

  1. alan

    alan Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    18 nov 2009
    Inlägg:
    51
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Försöker lägga in 1.6, kör win7-64.

    Efter att ha lyckats installera drivrutiner tack vare ponlis drivrutinsfix (https://swedroid.se/forum/showpost.php?p=37626&postcount=7) så får ja upp device i enhetshanteraren.

    adb devices ger rätt svar, men så fort jag försöker mig på att starta om telefonen (svara/lägg på knapparna) och skriva fastboot devices i fastbootläget så händer ingenting. Telefonen väntar ett par sekunder och sen startar den som vanligt. Har testat lite olika kommandon fastboot reboo startar om telefonen, men konsolen säger < waiting for device > och inget mer händer.

    Försöker jag köra fastboot flash recovery recovery.img får jag samma waiting for device meddelande.

    Några idéer på vad som kan vara felet?

    Har även testat att avinstallera alla drivrutiner och lägga in igen (både via sdk och från diverse länkar från https://swedroid.se/wiki/index.php/Filer_för_nedladdning_och_länkar#Samsung_i7500_Galaxy

    Uppskattar all hjälp.
     
  2. dbn

    dbn Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    30 okt 2009
    Inlägg:
    50
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Kolla i device manager i windows när du startar telefonen i fastboot mode. Det kan dyka upp en device som heter Android 1.0. Innan telefonen startar upp i normalläge så behöver du installera samma usb-drivrutin på den devicen som för ADB.
     
  3. TKDman

    TKDman Baby Droid Medlem

    Blev medlem:
    8 nov 2009
    Inlägg:
    16
    Mottagna gillanden:
    0

    MINA ENHETER

    Hejsan.
    Jag har samma problem som ovan. Har testat alla möjliga drivrutiner men den vill inte svälja det. Den säger något i stil med att "mjukvaruinformation hittades inte" sen så installerar den bara inte drivrutinen. ADB fungerar utmärkt bara fastboot som krånglar.

    Har felsökt nu i två dagar och får inte rätt på det, så nu ber jag någon av er som kan lite mer om detta hjälpa mig. Sitter för övrigt på en XP-dator om det är någon hjälp.
     
  4. Xebylon

    Xebylon Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    21 aug 2009
    Inlägg:
    75
    Mottagna gillanden:
    7

    MINA ENHETER

    Testa med detta...funkade för mig (i Win XP dock)
    Ladda ner denna drivis (http://www.mediafire.com/?3fmutr2mgfe) och packa upp den på valfri plats.
    När windows frågar (eller om du ser den poppa upp med ett ? i enhetshanteraren) efter drivrutin till Android 1.0 när du bootar i fastboot så peka till den nya drivern/katalogen.
    Testa sen att skriva "fastboot devices" för att kolla att datorn hittar din lur i fastboot (måste nog starta om luren i fastboot efter att du installerat android 1.0 drivern först). Även om du får ett ? till svar här så funkade flashningen för mig.