1. Mobilabonnemang: Välj kampanj som passar dig bäst! 4 månader till halva priset eller 2 månader till halva priset och 50 GB (giltigt i 12 månader). Ingen bindningstid & fria samtal ingår i alla abonnemang.
  Stäng notis
 2. Stäng notis
 3. Unpacked-nyheter: Fold 4 | Flip 4 | Watch 5 | Buds Pro 2
  Stäng notis
 4. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
  Stäng notis
 5. Stäng notis
 6. Stäng notis
 7. Stäng notis
 8. Stäng notis
 9. Stäng notis

Fråga: Frågor om inställningar på en Beelink GT1 med Android 6

Diskussion i 'Mediaenheter & TV-apparater' startad av vattentät, 3 maj 2017.

 1. vattentät

  vattentät Baby Droid Medlem

  Blev medlem:
  25 jul 2016
  Inlägg:
  21
  Mottagna gillanden:
  4
  Tänkte lägga till genvägar på startskärmen på en Beelink GT1 (en liten TV-box/minidator med Android 6) men blir snart gråhårig över hur jag ska göra. :eek:
  Har provat att lägga till genvägar (favoriter) via Google Chrome och Androids standardwebbläsare men de hamnar i tomma intet vad det verkar och inte på startskärmen.
  Har även provat via att hålla inne knappen (har inte pekskärm utan ett Logitech K400 Plus) som man gör på mobiltelefonen för att redigering av startskärmen ska kunna göras, men inget händer då. Vet inte om det går att få tangentbordets pekplatta att fungera som en pekskärm? Men klarar inte hitta de inställningarna i sådana fall.
  Det jag hittar att justera på startskärmen är rutorna där man kan lägga till genvägar till appar men då är det ju bara till själva apparna och inget egenkonfigurerat.