Problem: Ingen datatrafik iPhone 6s

Diskussion i 'iPhone 6S-serien' startad av maxin, 5 jan 2019.

  1. maxin

    maxin Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 jan 2017
    Inlägg:
    377
    Mottagna gillanden:
    86

    MINA ENHETER

    Nej det funkade inte heller :mad:
     
  2. jnsson

    jnsson Operatörsnörd Moderator

    Blev medlem:
    9 jun 2011
    Inlägg:
    20 349
    Mottagna gillanden:
    9 352
    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5
    ROM:
    Pixel Experience
    Platta:
    Huawei MediaPad T5 32GB 4G
    Platta 2:
    Chuwi Hi10 Plus
    Övrigt:
    Chromecast 2nd Gen, Mi Band 4, Google Nest Mini
    Då är det absolut något på Telenors sida. Kontakta Telenor o prata med de o kräv att de ska fixa det. Kan ni ringa/smsa från det SIM-kortet?
     
  3. maxin

    maxin Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 jan 2017
    Inlägg:
    377
    Mottagna gillanden:
    86

    MINA ENHETER

    Det går att ringa och smsa. Vanliga sms då, inte iMessage.
     
  4. jnsson

    jnsson Operatörsnörd Moderator

    Blev medlem:
    9 jun 2011
    Inlägg:
    20 349
    Mottagna gillanden:
    9 352
    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5

    MINA ENHETER

    Operatör:
    Tele2, Telia
    Telefon:
    Xiaomi Redmi Note 5
    ROM:
    Pixel Experience
    Platta:
    Huawei MediaPad T5 32GB 4G
    Platta 2:
    Chuwi Hi10 Plus
    Övrigt:
    Chromecast 2nd Gen, Mi Band 4, Google Nest Mini
    Antingen är det fel på APN inställningarna eller något hos Telenor då.
     
  5. maxin

    maxin Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 jan 2017
    Inlägg:
    377
    Mottagna gillanden:
    86

    MINA ENHETER

    Jag sitter i telefonkö nu hos dom. APN inställningarna är services.telenor.se som de ska va.
     
  6. maxin

    maxin Teen Droid Medlem

    Blev medlem:
    1 jan 2017
    Inlägg:
    377
    Mottagna gillanden:
    86

    MINA ENHETER

    Nu är det fixat. Fick prata med tekniska avdelningen. Dom sa inte var de var. Skulle starta om telefonen efter 5 minuter.