1. Stäng notis
  2. Registrera ett konto och bli del av Sveriges förmodligen trevligaste och mest hjälpsamma community.
    Stäng notis

Problem: Inget ljud på inspelade videos

Diskussion i 'G4 - Allmänt' startad av rille77, 17 mar 2017.

  1. rille77

    rille77 Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    20 apr 2010
    Inlägg:
    77
    Mottagna gillanden:
    3

    MINA ENHETER

    Har sedan en tid upptäckt att det inte är något ljud på videos jag spelar in.

    YouTube, andra appar som Facebook, Chrome osv har ljud.

    Ringa osv är som vanligt men oavsett instagram, kamera, whatsapp eller liknande så finns det inget ljud.

    Några förslag?
     
  2. ingfre

    ingfre Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 mar 2016
    Inlägg:
    1 102
    Mottagna gillanden:
    93
    När det gäller SVTPLAY så tar jag ut ljudet & låter tas in ljudet igen. Dvs ut från hörlursuttaget & in via LINE IN. Andvender QuickTime för att kunna spara program lokalt med skärminspelning.
     
  3. rille77

    rille77 Kid Droid Medlem

    Blev medlem:
    20 apr 2010
    Inlägg:
    77
    Mottagna gillanden:
    3

    MINA ENHETER

    Nu menade jag alltså när man filmar med luren, du finns inget ljud på ljudfilen. Inte streaming till tv eller så.
     
  4. ingfre

    ingfre Senior Droid Medlem

    Blev medlem:
    15 mar 2016
    Inlägg:
    1 102
    Mottagna gillanden:
    93
    Sådant har jag ej varit med om. I versta fall for du andvenda en extern mikrofon. Eller kolla någon app som också ger ljud. Själv så hade jag problemet att få stereo ljud med HUAWEI nexus 6P. Problemet kvarstår. Sedan kan ni ju prova med klappträ & extern ljud inspelning om inget annat funkar. Så har SVT i varje fall gjort på den analoga tiden med kvart " mikrofon band. Rätt bökigt.
     
  5. Snah

    Snah Adult Droid Medlem

    Blev medlem:
    3 okt 2011
    Inlägg:
    597
    Mottagna gillanden:
    124

    MINA ENHETER

    Kör du stock eller möjligen Imperium ROM?